2777
2789
عنوان

با شوهرم قهرم دیشب به بچه ها گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 4924 بازدید | 46 پست
اصلاا. واکنش نشون ندع هیچی نگو اتفاقا خودت هم بچه ها رو اماده کن اگ بفهمه این موضوع نطقه ضعفته همیشه ...

اعصابم بهم ریخته،دلم شور میزنه 

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نهههههه،عمرا فکر کن من برم بگم بیا باهم حرف بزنیم وقتی میگم شکرآبه،یعنی اوضاع خرابتر از این حرفاست،خ ...

مگه خانوادش چیکارکردن

کانال روبیکام رودنبال کن تا زندگیت متحول بشه کتاب معجزه شکرگزای رودارم میذارمhttps://rubika.ir/roozmareha کتاب نیمه تاریک وجود روگذاشتم کتاب بعدی زنان زیرکه کتاب چهاراثرفلورانس و الانم کتاب شفای زندگی

اصلا نباید خودتو دخالت بدی همون قدر که شما مادرشون و حق داری اون آقا هم پدرشون

بچها رو درگیر این بحث های مسخرتون نکنید

خانم عزیز کی مادرشوهرش خوبه

هر کدومشون یه مدل بخاطر این چیزا زندگی تو تلخ نکن و کودکی بچه هات بزار به شادی بگذره و شاهد اختلاف پدر مادرشون نباشن

استرس امروز بچه هاتون=آینده داغون

بدجور دلشوره دارم انقدر که خوابم نبرد

اخه چرا

مگه میخواد بدزدتشون 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
هععع، فکر کن برم سر اونا دعوامون شده

بنظرم داری لج می کم نی مردا خانوادشون رو دوست دارن وروش حساسن سعی نکن اونو از خانوادش جدا کنی یا سرکوفتشونوبزنی بیشتر بهشون میچسبه یه کم سیاست داشته باش

کانال روبیکام رودنبال کن تا زندگیت متحول بشه کتاب معجزه شکرگزای رودارم میذارمhttps://rubika.ir/roozmareha کتاب نیمه تاریک وجود روگذاشتم کتاب بعدی زنان زیرکه کتاب چهاراثرفلورانس و الانم کتاب شفای زندگی

مگه چجوری میخوای جلوشو بگیری ک میگی بزارم ببره؟ 

مگه قراره ازت اجازه بگیره؟ 

ن از روی لج با تو نیست

دلش میخواد بچه هاشو ببره پیش خانوادش 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

مگه خانوادش چیکارکردن

سو استفاده مالی ، استفاده ابزاری 

وقتی که باید بیاد برا ما بذاره رو صرف اونا میکنه

یاده گیر میارنش واسه پولاش نقشه میکشن

۱۵ تومن دوسال پیش داده شوهرم ننه خیر نديده ش ، گفته کاسبی کن ، سود بده ، اینم داده

قصه ش مفصله،بعد یه مدت برادرشوهرم پول لازم بوده گفته نصفشو بده به اون ، اینم داده

بعدش خودمون پول لازم شدیم گفته نصفه شم خودتون بردارین،مام برداشتیم 

یه سال بعد هر دومون پولارو برگردوندیم،برگشته به شوهرم گفته اون زمان که پولم خوابیده از ارزش افتاده ، یه کم بذار روش ،اینم گفت ۲ تومن گذاشتم رو پولش

منم هیچی نگفتم 

یکسال از اون قضیه میگذره،دوباره یکماه پیش گفته پولم از ارزش افتاده هیچچچچی نمیکنه ده تومن دیگه بهم بده ، اینم از دهنش در رفت بهم گفت پارسال ۷ تومن بهش دادم😑

خلاصه دعوامون در اومد سر این قضیه ، این پولم فقط از ما خواسته از برادرشوهرم نخواسته هیچی

مگه چجوری میخوای جلوشو بگیری ک میگی بزارم ببره؟ مگه قراره ازت اجازه بگیره؟ ن از روی لج با تو نیستدلش ...

خیلی راحتتتت،مثل آب خوردن نمی‌ذارم ببره ، قبلاً هم اینکارو کردم کاری نداره برام 

منتها چون اینسری گفتم بهش دیگه کاری به کارت ندارم ، میخوام بی تفاوت باشم مثلا

از مادرشوهری که بگه طلاقش بده بچه هارم ازش بگیر هر چیزی برمیاد

اصلا نباید خودتو دخالت بدی همون قدر که شما مادرشون و حق داری اون آقا هم پدرشونبچها رو درگیر این بحث ...

آره درست میگی ، حرفت حقه

دل شوره م از این بابته که نکنه چیزی یاد بچه هام بدن در نبود من ، ممکنه این قهر طولانی بشه و این رفتن اومدن بدون حضور من روال بشه

خودمم نمیرم چون دعوامون سر اوناست

خیلی راحتتتت،مثل آب خوردن نمی‌ذارم ببره ، قبلاً هم اینکارو کردم کاری نداره برام منتها چون اینسری گفت ...

اگه مثل اب خوردنه، پس نزار ببره، شاید این دفعه جنگ بپا بشه. مادرشوهر بگه طلاقشو بده شوهرت باید طلاق بده؟ مگه این مرد خودش فکروتصمیم نداره. اگه نداره پس دیگه هیچ

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

اخه چرامگه میخواد بدزدتشون

اولا که کلا مراقب بچه هام نیستن نه شوهرم نه خانواده ش 

قبلا هم اتفاقاتی اونجا واسه بچه هام افتاده

دوما این فهرست طولانیه،میدونم

میترسم این بردن آوردن روال بشه چیزی باد بچه هام بدن در نبود من