2777
2789

به نظر شما همسرتون بعد مردنتون چقدر وفادار ميمونه و چه كارايي واس شما ميكنه ؟؟

فكر ميكنيد اول شما ميميريد يا همسرتون؟؟

هر چيز كه در جستن آني ،آني

چرا بايد به ادم مرده وفادار باشيم!؟

ایشالا هر وقت داعش كامل نابود شد و دیگه با وانت و ون گشت ارشاد از رو مردم رد نشدن و اسیدی پاشیده نشد و سفارتخونه‌ای آتیش نگرفت و کنسرتی لغو نشد و... اون موقع جشن ميگيريم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا باید بعد از مرگم بهم وفادار بمونه

شاید مثلا خیرات میرات بده واسم ولی لازم نیس وفادار بمونه ک

فک میکنم من زودتر بمیرم

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

عمر دست خداست معلوم نيست كه بعدم من كه مردم چرا بايد وفاداري كنه بايد بره دنبال زندگيش و ازدواج كنه ولي با كسي كه واقعا بچه هامو دوست داشته باشه

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

همسر من طاقت دوریمو نداره نهایت تا چهلمم میبرمش پیش خودم 😈😂

❤❤یا اله العاصین (ای خدای گناهکاران) ،گناهکارم بی دوست نیست ،بی حبیب نیست ،خدا به فکر ما گناهکارا هم بوده و اصلا درو.رومون نبسته این ذکرو داده به ماها که اگر روزی دیدیم گناه ها دلمون رو  قفل کرده و فکر میکنیم خیلی تنهاییم ی موقع سرخورده نشیم ،ناامید نشیم....با این ذکر قفل دلمونو باز کنیم  و با خدا حرف بزنیم (یا اله العاصین)...خدا همیشه مشتاقانه منتظر برگشتن ماست ❤❤