2777
2789
عنوان

دلم هوای کربلا کرده

94 بازدید | 4 پست

تو این شرایط سختی که دارم که گاهی جونم به حلقومم میرسه، ولی نمی میرم... دلم هوای حرم امام حسینو کرده بچه ها، کاش میشد یه بار ضریحشو از نزدیک می دیدم، خوشا به حال اونایی که رفتن😭 میشه واسه حال دلم دعا کنین؟ خیلی تنهام، کسی واسش مهم نیست که چه حالی دارم و شرایط سختم رو دارم جوری میگذرونم که خودمم و خدا فقط و فقط🥲 کسی دلسوزم نیست و خب گاهی وقتا جونی تو تنم نمی مونه واسه ادامه دادن...

عزیزم🥺خدا کمکت کنه. همه ی ما یه زمانی روزای سختی گذروندیم. خدایی که تو را با عشق خلق کرده حواسش بهت هست. گاهی وقتا که تو شرایط سختی هستی حس میکنی دفن شدی، اما در واقع خدا تو رو کاشته تا رشد کنی♥️

🌸

عزیزم🥺خدا کمکت کنه. همه ی ما یه زمانی روزای سختی گذروندیم. خدایی که تو را با عشق خلق کرده حواسش بهت ...

امیدوارم آجی، این روزا این قدر دلم گرفته که یه لحظه هم خوشحال نبودم تو ده روز گذشته، تاپیکای قبلیمو بخون خیلی چیزا از سر گذروندم، تک و تنها با مشکلاتم دارم دست و پنجه نرم میکنم🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم آجی، این روزا این قدر دلم گرفته که یه لحظه هم خوشحال نبودم تو ده روز گذشته، تاپیکای قبلیمو ...

میگذره. به این چشم نگاه کن یه امتحانه. صبر کن توکل کن به خدا. برای حضرت زهرا نذر کن بگو تو رو قسم میدم به حسینت که اینهمه دوسش داری تا اخر ایام فاطمیه حاجت منو بده ، منم عوضش دست و بالم که باز شد هر سال به نیت شما تو ایام فاطمیه در حد توانم نذری میدم . ایشالا که قبول میشه و میای همینجا تاپیک میزنی نذرم ادا شد

🌸