2777
2789
عنوان

سپاس هستم مامان رايان . دعاهاي شما معجزه كرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1000 بازدید | 68 پست

وااااای خدا....چقدرمهربونی تو آخه  😍😍😍😍خیلی خوشحال شدم....مثه دیشب ک گفتم الانم میگم.انشاءالله تاپیک خبر سلامت کاملشو بدی گلم

به پیج کاریِ من سر بزنید آبجیا،قدمتون رو گولیا چشام.     @daf_player_nafass
خداروشکر مشکل خون پسرتون از چی بوده؟منظورم همون پلاکت و هموگلوبین هست

همانژيوم مادر زادي داره كه خونريزي زير پوستي كرد و كلي ورم كرد و داشت راه نفسشو مي بست الان زير اكسيژنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدارو شکر عزیزم انشاالله به زودی زود با حال خوب از بیمارستان مرخص بشه 

خدایا اونی که خودت خوب میدونی کیه رو به بدترین شکل ممکن مجازات کن که اگه نکنی به عدالتت شک میکنم . امین یا رب العالمین 
ممنون گلم . ني ني تو هم سالم بياد بغلت انشااله

الهی عزیزم واسط صلوات نذر میکنم بچتو سالم و سلامتبگیری تو بغلت

هیچوقت به ناحق پا روی کسی نزارین …یادتون باشه “دست” زمونه “پای” خیلیارو قطع میکنه !🤔

ای جانم کوچولوی معصوم.اشکم در اومد براش .الهی به حق بزرگی خود خدا بدون مشکل بزرگ شه و دیگه هیچ دردی نکشه.دانشگاه رفتن و دامادیش و ببینی انشالله

خدایا اونقدر خستم و اونقدر آرامش میخوام و ندارم که میترسم از کم اوردن و خجالت زده شدن پیشت.اینطوری دیگه نمیتونم.یا آرومم کن یا زود زود زود تمومش کن.میدونی چی و میگم.قول میدم نگم چرا.صلاحم و بهم زود نشون بده.لطفا لطفا لطفا

از ته دلم دعا میکنم گل پسررررر عزیزت سلامتی کاملشو بدست بیاره دوست گلم.😚😚😚

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
خداروشکر عزیزم. نذر امام حسین کن مطمئن باش دست خالی برنمیگردی. انشاالله به زودی و در سلامتی پسر کوچو ...

دلم براي بغل كردنش تنگ شده ديروز  لباساشو قيچي كردن از تنش درآورن ديشب  اونا رو بغل كردم و خوابيدم