قربون دلهاي مهربونتون بشم كه ديشب پسرمو دعا كرديد .امروز گفتن ديشب با مرگ دست و پنجه نرم كرده پلاكت و همو گلوبين خونش به پنج رسيده بوده كه گفتن براي بچه نوزاد بايد حد اقل ١٢ باشه دعاهاي شما به دادش رسيد . امروز صبح با درد و دلشكستگي سينمو كه دردناك شده بود دوشيدمو رفتم بيمارستان . وقتي رسيدم نزاشتن برم اي سي يؤ ولي پيگير شدم ديدم بردنش سونوگرافي وقتي بخش راديولوژي رسيدم از صداي گريش پيداش كردم داشتن اندامهاي داخليشو بررسي مي كردن تا دستمو گزاشتم كنار صورتش و قربون صدقش رفتم آروم شد راديولوژيسته تعجب كرده بود . خدارو شكر قلب و كليه و كبد و مغزش سالمه ولي گفتن احتمالا يك كيست لنفاوي هم توي گردنش داره كه بايد ام آر آي كنن تا مطمئن بشن هست يا نيست كه خداي نكرده اگر باشه بايد جراحي كنن دكتر كه حال منو ديد اجازه داد تا آي سي يؤ برم و نيم ساعتي پيشش بودم . خوشبختانه اجازه دادن شير خودمو بدم البته بدوشم و اونا با سرنگ بهش بدن تا چند روز ديگه كه كم كم بتونه أز سينه بخوره . با اينكه هنوزم تو آي سي سيو هستش خيلي آروم شدم. حالي كه الان دارم با ديروز قابل مقايسه نيست . دعاها و قوت قلب و مهربوني شما و خانوادم خيلي حمايت معنوي بزرگي برام بود هنوزم محتاجم به دُعاتون . انشااله خدا خودش جواب محبتاتون رو بده و توي زندگي از جايي كه انتظارشو نداريد در خير بزرگي به روي خودتون و بچه هاتون باز بشه و دلتون شاد و لبتون خندون باشه . الان موقع آذانه رايان رو فراموش نكنين .
خدا رو شکر عزیزم 😍🙏 الهی همیشه خوش خبر باشی و تن خودتون و فرزند عزیزتون سالم باشه 😘
من یک آریایی مسلمان هستم به وطن و دینم افتخار می کنم ، به بزرگان تاریخ ِ کشورم و تاریخِ اسلام می بالم ، خود نمایانِ هتاک به دین و ملیتم ، فقط کمبودهای درونی و شعور پایین خود را به نمایش می گذارند ، برای داشتن زندگی بهتر: بجای دخالت ، قضاوت ، اهانت ، شکایت ، شماتت و عداوت ...، نقد و اصلاح را از خودمان و خانواده هایمان شروع کنیم و فرزندانمان را درست تربیت کنیم. خودمان را مریض نمی دانیم وگرنه علاج آسان است . ( آیت الله بهجت ره ) اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها
خدا به حرمت و آبروی امام حسین بچتو شفا بده.بخدا دیروز گریم گرفت.ان شا الله خدا هرچه زودتر شفاش بده.اللهم صل علی محمد و آل محمد
👈زمان زیادی گذشت که...
فهمیدم بى تفاوتى بزرگ ترین انتقامه...
دلخوری و ناراحتى از میزان اهمیته...!
هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست...
هرکی اخلاقش تنده، جنسش سخت نیست...
و جنگ کردن با خیلیا اشتباهه محضه!
من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273
برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم