2777
2789
عنوان

میخام برای بار سوم بینیمو عمل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 25182 بازدید | 405 پست

يكي بود عمل كرده بود افتضاح شده يعني اصلا ناقصش كرده بود دكتر انگار ك سر بيني سوخته باشه گوشت نداشته باشه ي حالت بدي شده بود الان دوباره عمل كرده اصلا نميشه شناختش خيلي خوب شده نميدونم چطوري دكترش عيب ب اين بزرگ ك ي مقداري هم پوستي بود درست كرده بود

شما هم پيش دكتر درست حسابي برو

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

يكي بود عمل كرده بود افتضاح شده يعني اصلا ناقصش كرده بود دكتر انگار ك سر بيني سوخته باشه گوشت نداشته ...

همون ک هی داستان شو اینستا تعریف میکنه؟

وای من دیدم بینی شو حالم ی لحظه بد شد قشنگ دماغش سوراخ بود 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر خودم خیلی بد شده ظاهرشم ب هر کی میگم عمل کردم باور نمیکنه

اگه خوبه حساس نشو ولی خوب مشکل تنفسی ام که داری بازاینم خودش ی مشکله اگه هزینه شو داری انجام بده من خودم سه سال پیش عمل کردم دکترم هرگندی که بگی زده همین دوماه پیشم عمل دومموانجام دادم

قشنگه اسی ولی اگه واقعا بخوام بگم 

بهش نمیاد عمل باشه انگار دراز هست 

لبای خشگلی داری

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

عزیزم خیلیییییییییییییییی تحقیق کن،برو کارای بعد عملشونو تو مطب ببین،گول عکس و تبلیغای اینستارو نخوریا 

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

اره اسی دوباره اگر می خوای نظرم اینه بری ،منم بار اول دیدم باورم نشد عمل کردی تا زوم کردم حلقه های بینیتو بد دراورده جلوشم آورده پایین ..

اما اینسری حتمااا تحقیق کن پیش یه دکتر خوب بری

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

نه اينستا نديدم تو مغازه كار ميكنه ميبينمش گاهي

اها عههه دقیقا چیزی ک گفتی ی دختره تو ایستا تعدیف میکرد 

شاید خودش باشه😐😂

اها عههه دقیقا چیزی ک گفتی ی دختره تو ایستا تعدیف میکرد شاید خودش باشه😐😂

نميدونم فكر نكنم اين بنده خدا هميشه تو مغازه دار كار ميكنه سرش شلوغه شاگرد مغازه هست 

از اين اتفاقا زياد افتاده كم نيستن ولي اينكه عمل بعدي انقد موفقيت اميز بود من تعجب كردم حتي يك ذره از معايبش مشخص نبود و مدلشم خيلي خوب شده بود هميشه ك ميديدمش ميگفتم اين چرا دماغشو عمل نميكنه انقدم خشكله 

يكي بود عمل كرده بود افتضاح شده يعني اصلا ناقصش كرده بود دكتر انگار ك سر بيني سوخته باشه گوشت نداشته ...

واقعا یا باید عمل نکرد یا پیش یه دکتر درست حسابی عمل کرد.مامانای دوستای دخترم عمل کردن یکی کج شده،یکی از مامانا دماغش خوب بود عمل کرد الان یکی از سوراخاش کوچکتر شده،خواهرم خیلی سال پیش عمل کرد ظاهرش خیلی خوب و طبیعی و صاف و صوف شده ولی برای تنفس مشکل داره

واقعا یا باید عمل نکرد یا پیش یه دکتر درست حسابی عمل کرد.مامانای دوستای دخترم عمل کردن یکی کج شده،یک ...

اره من بزرگترين مشكلم با ديدن دماغ عملي همين كجي و نامتقارني سوراخهاست داخلي هم ك كلي مشكل تنفسي پيش مياد براشون

اره اسی دوباره اگر می خوای نظرم اینه بری ،منم بار اول دیدم باورم نشد عمل کردی تا زوم کردم حلقه های ب ...

باشه عزیزم ولی از این میترسم ک از جای دیگ بدنم باید غضروف بردارن پیوند بزنن