2777
2789
عنوان

میخام برای بار سوم بینیمو عمل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 25183 بازدید | 405 پست
نکروز از ترمیم درست میشه؟من فک کردم بخاطر کورتون زیاد تزریق میکنن

میگن هردو،نمیدونم

دوستای قشنگم کاربری بعضی اوقات دست چند نفر هست،بە دلیل تعلیقای موقت،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید موردی هست🍀قلب منین❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوکش خیلی جلو زدسلبمو تزریق کردم یکم جلوزدگیش کمتر به چشم میاد ولی هم نوکش تیزه هم درازهدکترا رایگان ...

آرە واسە منم میگە برای ورمە،ولی حرف مفت میزنن

دوستای قشنگم کاربری بعضی اوقات دست چند نفر هست،بە دلیل تعلیقای موقت،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید موردی هست🍀قلب منین❤️

این که عالیه دختربه پره هاتم دست زد؟

عالی😬😬حیف از روبرو عکس ندارم...آرە دست زدە کلا بخیەس

ببین خرجای بینیت نرمه یعنی ورمهبینیت باید سفت سفت مثل سنگ بشه کلشنوکش مخصوصا سفته تکونم نمیخوره

اون جاهایی کە لازمە نرم باشە و تصور کنم کە آرە این ورمە،دقیقا اونجاها سفتە😓

عالی😬😬حیف از روبرو عکس ندارم...آرە دست زدە کلا بخیەس

واقعا از نیمرخ عالیه قسمت قوزت ورمه هنوز احتمال قوز داشتی زیاد دستکاری کرده ورمش بیشتره

به هرحال قرص کلسیم و دی بخور که قضروفات بزرگ نشه

💪🏻
واقعا از نیمرخ عالیه قسمت قوزت ورمه هنوز احتمال قوز داشتی زیاد دستکاری کرده ورمش بیشترهبه هرحال قرص ...

آرە قوز داشتم.افتادگی هم داشتم.

غضروف کجا بزرگ نشە؟؟مثلا نوک بینی؟؟

دکتر بهم نگفتە

اصلا من بعد عمل دکتر رو یە بار بە زور دیدم

اون جاهایی کە لازمە نرم باشە و تصور کنم کە آرە این ورمە،دقیقا اونجاها سفتە😓

سفت هم ورمه ماهای اولا ولی خب کمتر میخوابه نسبت به نرم

منم مثل تو بالای نوک بینیم یکم تورفتگی داره

💪🏻
سفت هم ورمه ماهای اولا ولی خب کمتر میخوابه نسبت به نرممنم مثل تو بالای نوک بینیم یکم تورفتگی داره

انقد ناراحتم بابتششش😓😓

کاملا هم نرمە،قشنگ معلومە کامللل میرە داخل..این ورم بخوابە از اینم شکلش بدتر میشە