2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم بالاخره بینیمو عمل کنم یا نه اونایی که عمل کردن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 95 پست
من عمل کردم هیچ کدوم از این مشکلات رو نداشتم اما توصیه هم نمی کنم عمل کنی خودت باید تصمیم بگیری

توصیه نمیکنی برا چیه ؟؟ دوران نقاهت و اصلا مشکل ندارم هر عوارضی داشته باشه اما عوارض بعدش و بلند مدت و دوست ندارم 

ببین من بینی طبیعیه الان چن وقت پیش ضربه خورد اونم نه زیاد محکم اما درد گرفت و یه کم استخونش برامده ...

اگر می‌ترسی وسواسی اصلا نرو 

کسی که عمل می‌کنه باید یک شونه پهن و ذهن فارغ داشته باشه 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کجا عمل کردی پیش کی

شیراز دکتر حق پناه 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

من ک ناراضیم میخام ترمیم کنم. مشکلاتم نامتقارن بودن سوراخ قوز فرورفتگی و پهن بودن نوک بینی.تنفسمم بد ...

مشکل تنفسی نداره مشکل ظاهریش یه جوریه با ارایش خیلی معلوم نمیشه بدون ارایش معلومه زیاد 

توصیه نمیکنی برا چیه ؟؟ دوران نقاهت و اصلا مشکل ندارم هر عوارضی داشته باشه اما عوارض بعدش و بلند مدت ...

چون خیلی هارو دیدم مشکل داشتن 

یا از فرم راضی نبودن 

وقتی بینیت مشکل نداره چرا عمل کنی 

اعتماد به نفست با بینی برنمی‌گرده 

اگر می‌ترسی وسواسی اصلا نرو کسی که عمل می‌کنه باید یک شونه پهن و ذهن فارغ داشته باشه

وسواسم به خاطر عملکردشه نه ظاهرش 

ببین وقتی سرما میخوری ابریزش بینی میگیری مخصوصا پیش بقیه باشی چقدر فکرت درگیر تمیز کردنش میشه یه سریا اینجا گفتن ما ابریزش گرفتیم درست نمیشه ، یا تو سرماخوردگی بینیت میگیره  همش فکرت درگیره اونه من نمیخوام اینارو داتشه باشم 

هیچ خر پف وفس فس وابریزش نداره فقط طبیعی عملش کن

هرچی کمتر دستکاری بشه استحکام خودشو نگه میداره

ولی زیاد بتراشن مثلا بینی عروسکی . فانتزی . حجمش کمتر و کمتر میشه ضعیف میشه استحکامشو از دست میده

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁رفتار هرکس بازتابی از شخصیت وسوادش هست.👍

چون خیلی هارو دیدم مشکل داشتن یا از فرم راضی نبودن وقتی بینیت مشکل نداره چرا عمل کنی اعتماد به نفست ...

چرا بر میگرده من خال داشتم برداشتم چقدر اعتماد به نفسم بهتر شد