2777
2789
عنوان

خانمهایی که بچه دارن

51 بازدید | 3 پست

خانما من بچه هفده ماهه دارم وقت مهمونی میرم یا مثلاً کیفم گذاشتم اتاق رو تخت اینا یا کمد می‌ره برمی اره توش خالی می‌کنه بازی کنه بعد دیشب مهمونی اقوام دور بودم میخواس بره کیف یه خانم که کیفش رو صندلی گذاشته بود برداره منم نذاشتم گریه کرد چطوری این عادت از سرش بندازم نکنه تو سرش بمونه

بچه ست دیکه از سرش میفته همین که اجازه ندادی کافیه

انقد حساسم دلم میخواد پسرم همه جوره خوب تربیت کنم تو اینده استرس دارم میترسم بزرگ بشه بی ادب بار بیاد بره مدرسه اینا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخیی کنجکاوه 

کیف خودشو اگر داره تنقلات بریز داخلش ببر اونجا بده بازش کنه 

یا ببین چیه که بیشتر از همه نظرشو جلب میکنه داخل کیف مثلا اگر کارت بانکی‌ یا کلیده برو اسباب بازیشو بگیر بذار داخل کیف خودش

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️