2777
2789
عنوان

مونونوکلئوز عفونی یا ebv

658 بازدید | 14 پست

چیزی در موردش میدونین یا کسی رو دیدین که مبتلا شده باشه؟ عوارض و نحوه درمانش چیه؟

پسر۵ ساله ام ۳ روزه بیمارستان بستری هست. باعث پنومونی شده

این ویروس تا آخر باهاش میمونه؟ خدای نکرده ممکنه مجدد عود کنه؟

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

بیماری حاده مزمن نمیشه. فقط مراقبت تو مرحله حاد داره. چطوری شروع شد گلودرد داشت 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب میشه نترس

خیلی نگرانم براش.

هر چی سرچ میکنم بیشتر میترسم. میتونه توی ابتلا به یه سری بیماری های سخت نقش داشته باشه

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
بیماری حاده مزمن نمیشه. فقط مراقبت تو مرحله حاد داره. چطوری شروع شد گلودرد داشت

سرفه و گلودرد، تب خفیف و تعریق شبانه

الان ریه اش التهاب داره و عفونت کرده 

سرفه و گلودرد، تب خفیف و تعریق شبانهالان ریه اش التهاب داره و عفونت کرده

آره ان شاء الله بزودی خوب میشه.‌غده لنفی و طحالش هم بزرگ شده ؟ 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
سرفه و گلودرد، تب خفیف و تعریق شبانهالان ریه اش التهاب داره و عفونت کرده

این ویروسا یه دوره حاد داره و در افراد عادی خیلی مشکل زا نیست فقط در نقص ایمنی

آره ان شاء الله بزودی خوب میشه.‌غده لنفی و طحالش هم بزرگ شده ؟

زیر گردنش یه کم متورم بود ولی خوب شده. بزرگی طحال رو نمیدونم. چند تا دکتر معاینه کردن ولی چیزی نگفتن. با معاینه هم معلوم میشه یا سونو میخواد؟

این ویروسا یه دوره حاد داره و در افراد عادی خیلی مشکل زا نیست فقط در نقص ایمنی

من خیلی چیزای بدی در موردش خوندم و خیلی نگرانم کرده. پسر من فقط ۵ سالشه. از مهد کودک گرفت. کاش اصلا نمی فرستادم 😭

خیلی نگرانم براش.هر چی سرچ میکنم بیشتر میترسم. میتونه توی ابتلا به یه سری بیماری های سخت نقش داشته ب ...

نه بابا خواهر من پارسال گرفت از خوابگاه عمومی دانشگاه اومد خونه خیلی افتضاح شد آخرش رفت دکترعفونی دارو داد دوره ش گذشت تموم شد گفت همه می‌گیرند جای نگرانی نیست مخصوصا مدارس زیاده یکبار بگیره دیگه دوباره نمیگیره فقط باید حتما درمان بشه کامل و فعلا با کسی دست نده کسی رو نبوسه خواهر من دو ماه ظرفهاشو جدا کرد بعد خوب شد دکتر گفت دیگه اینقدر وسواس لازم نیست اینترنت رو ول کن 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

زیر گردنش یه کم متورم بود ولی خوب شده. بزرگی طحال رو نمیدونم. چند تا دکتر معاینه کردن ولی چیزی نگفتن ...

راستی حواست باشه طحال الان خیلی نرم و ضعیف شده پسرت اصلا نباید چیز سنگین بلند کنه نباید هم بشه نباید به شکمش ضربه بخوره حتما به معلمش اطلاع بده حتی یک کیلو نباید بلند کنه تا شش ماه 

زیر گردنش یه کم متورم بود ولی خوب شده. بزرگی طحال رو نمیدونم. چند تا دکتر معاینه کردن ولی چیزی نگفتن ...

اگر بزرگ شده باشه میشه تو معاینه هم تشخیص داد بسته به میزان بزرگی شه حتما پزشکاش در نظر دارن.‌نگران نباش عزیزم.‌

حتما ببرش یه فوق تخصص عفونی درست حسابی

الان بیمارستان بستری هست. سه شبه که بیمارستان. دکتر اول گفت ۳ روز بستری. امروز که معاینه اش کرد گفت حداقل ۵ روز.

بچه ام از بیمارستان خیلی میترسه. اینقدر که آمپولش زدن هر پرستار یا خدماتی که نزدیکش میشه میترسه و گریه میکنه. دلم خون شده به خاطرش 

الان بیمارستان بستری هست. سه شبه که بیمارستان. دکتر اول گفت ۳ روز بستری. امروز که معاینه اش کرد گفت ...

نه نگران نباش براش اسباب بازی بخر و تقویتش کن از خونه نوشیدنی یا آب میوه طبیعی ببر براش بیمارستان خودش عفونی هست خیلی مراقب باشید تبش بالا نره عفونت نگبره خواهر من ۲۵ سالش بود گرفت اصلا تعجب کردیم چندین دکتر رفت خوب نشد تمام گلو ورم کرده بود وحشتناک شده بود آخر رفت تبریز دکتر و بیمارستان اونجا تشخیص دادند یک روز هم بستری بود و کلی دارو و آمپول های قوی دادند . نوعی عفونت هست دیگه دقت کنید که چه آمپول هایی میزنند سابقه پرونده پزشکی شو عکس بندازید مدام از بس که دکتر پرستار ها بی دقت شدند