2777
2789
عنوان

آیا مستاجر خونه رو داغون میکنه

3100 بازدید | 151 پست

سلام 

ما میخواییم خونمون رو اجاره بدیم 

یکی میگه مستاجر خونه رو خراب میکنه، حیفه 

یکی میگه نه خوبه نهایت بعد باز تعمیر میکنید 

نمیدونم چیکار کنیم 

نظر شما چیه 

ی خونه داشتید باشید توو شهر پدرت و مادری تون، اجاره میدید یا نگه می‌دارد خودتون ماهی بیایید ازش استفاده کنید؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به شرایط مالیتون داره مستاجر هم ما هرجا رفتیم به اون خونه رسیدیم و کلی خرج مردیم و تحویل صاحب خونه دادیم ولی یکی اومد جای ما تو اون خونه صاحی خونه میگفت انگار تیر تو این خونه میزدن و اتش روشن میکردن همه حا سوراخ و سیاه بوده 

فعلا که صاحبخونه ها دارن مستاجرای بدبختو داغون می کنند 😏😏

خودمم مستاجرم، البته که صابخونه ما خوبه اما صابخونه قبلی افتضاح بود، واقعا داغون می‌کرد 

خونه رو به کسی ک بچه داره ندین مخصوصا بچه کوچیک ک دفتر نقاشی میکنه.سر و صدا زیاد دارن

مادر دختر یا سالمندان خوبن. یا اونایی ک بچه بزرگتر ولی تعداد کمتری هستن.

اتفاقا خوبه الان کرایه ها بالاست کمک اقتصادی میشه.

ولی روز اول ک همه چی رو سالم تحویل میدین سالم هم بخواین ازشون.

فعلا که صاحبخونه ها دارن مستاجرای بدبختو داغون می کنند 😏😏

صاحب خونه قبلی ما به مستاجرش میگفت فقط برو نمیخوام اجاره عقب افتادتم بدی حتی پول شارژ ساختمون و قبض هاتم میدم فقط برو از خونم

نه بابا بده اجاره بره بمونه میشه خونه مجردی چیزی مگه اینکه دیگه خیلی خرج خونه کرده باشی لاکچری طور ب ...

نه لاکچری که نیست اما برای ما خیلی ارزش داره چون تا گوشواره های نوزادی م رو هم فروختم، تازه ساز هم هست واقعا نمیدونم چه بلایی قراره سرش بیاد 

از طرفی هم میگم حیفه به هر حال میشه ی کمک درآمدی برامون 

مستاجر ما داغوووون کرده خونمون رو .

ولی بر عکس خودم مستاجر ی شهر دیگه هستم خونه عین دسته ی گل تحویلش دادم ، حتی صاحب خونه نیومد نگاه کنه به خونش ببینم چی درسته چی خرابه گفت از شما مطمئن هستم ک چقد تمیز و مرتب بودین و فقط گف کلید رو بدین مستاجر بعدی ک‌میاد در خونه .

ولی خدا لعنتتتت کنه مستاجر ما رو 

♥️با افتخار معلم هستم ♥️