2777
2789
عنوان

ارایشگری

26763 بازدید | 35 پست

سلام خانوما اینجا كسی هست كه ارایشگر باش یا سالن ارایش داشته باشه میخواستم درمورد این شغل ومدارك  وگواهی ك نیاز هست بدونم و تقریبا درامد متوسط این كار رو ممنون میشم از راهنماییتون

تنها چیزی ک باید تغییر دهم خودم هستم
٨تامدرك هست هركدوم ازتخصص هاجداهست ،گريم وآرايش پيرايش وكارباموادو...بعدتاتووكاشت ناخن وفوق تخصص هار ...

این واسه جواز هست ؟اگه فقط بخوام شنیون ومیك اپ رو یاد بگیرم بهم جواز نمیدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

٨تامدرك هست هركدوم ازتخصص هاجداهست ،گريم وآرايش پيرايش وكارباموادو...بعدتاتووكاشت ناخن وفوق تخصص هار ...

گرفتن این هشت تا مدرك چقد زمان وهزینه میبره

بعددرآمدت هم بستگي به جاي آرايشگاهت داره جايي باشه كه مشتريت خوب باشه وآرايشگاه اطرافت كمترباشه ،،الان آرايشگاه خيلي زيادشده ومردم هم خودشون تاحدي بلدن ازپس كاراشون بربيان وهزينه واسه آرايشگاه نكنن مثلااكثراالان خودشون ابروبرميدارن ورنگ ميكنن موهاشونو....يه موقع هايي مثلاواسه مراسم باشه برن آرايشگاه كلامشتري آرايشگاههامعمولاكم وقيمتابالاوآرايشگروآرايشگاه هم زيادشده لااقل توي شهرماكه شرايط تينجوري هست

این واسه جواز هست ؟اگه فقط بخوام شنیون ومیك اپ رو یاد بگیرم بهم جواز نمیدن

نه بايداستاندارداروداشته باشي شنيون مكاپ اگه جدايادبگيري فقط ميتوني بري آرايشگاهها به عنوان شنيون كاريامكاپ كارواسشون كاركني ودرصدتوبگيري بعديه سري آرايشگاههاهم صندلي اجاره ميدن كه واسه خودت توي آرايشگاهشون كاركني وبهشون يه درصدي روبدي

نه بايداستاندارداروداشته باشي شنيون مكاپ اگه جدايادبگيري فقط ميتوني بري آرايشگاهها به عنوان شنيون كا ...

ب نظرتون زدن ارایشگاه با این شرایط كمی مشتری بهتره یا بری تو ارایشگاه دیگران كار كنی

گرفتن این هشت تا مدرك چقد زمان وهزینه میبره

بستگي داره سازمان فني حرفه اي چندوقت يكبارآزمون تئورياشوميزاره وشماازطرف آموزشگاهي كه قبت نام كردي اسمتوميدن وميري آزمونشوميدي بعدازحدودده روزهم آزمون عملي داره كه بايدبدي بعديه مدت هم طول ميكشه تاجواب امتحانات بياد،اگه مرتب بري فك كنم حدود٤،٥ماه ياكمترميتوني بگيري بعدواسه جوازفك ميكنم يه سري جاهاالان ٦تامدركوهم قبول ميكنن ناخن ولافت فك ميكنم مهم نيست گرفتنش اوله كاري

ناخن وبافت

من چیزی از ارایشگری بلد نیستم ب جز رژ زدن ساده ولی دوس دارم یاد بگیرم  ب نظرتون  منی ك چیزی بلد نیستم  جای پیشرفت دارم

ب نظرتون زدن ارایشگاه با این شرایط كمی مشتری بهتره یا بری تو ارایشگاه دیگران كار كنی

ببين شماكلااگه بيشترين سرمايه روهم داشته باشي واسه يادگرفتنه تخصص وزدنه آرايشگاه وبيشترين مشتري روداشته باشي متوجه ميشي كه به هيچ عنوان تنهايي نميشه آرايشگاه داشتوموفق بودشماحتمانيازداري كه باچندنفرهمكاري داشته باشي ،،بنظرم شمااول برويه آموزشگاه مدركاتوبگيربعدم اگه تونستي دنباله يه تخصص خوب هم مثله كارباموادياتاتوياهركدوم كه فك ميكني توي آرايشگري بهش بيشترعلاقه داري بروبعدحدود١سال توي يه آرايشگاه كاركن تاآرايشگاه داري روكامل متوجه بشي ازنزديك ببيني همه چيزوبسنجي بعدباتجربياتي كه بدست مياري آرايشگاهتوبزن ،،بااين شرايط احتماله موفقيتت خيلي بيشتره ودرصدش واقعابالاتره 

ببين شماكلااگه بيشترين سرمايه روهم داشته باشي واسه يادگرفتنه تخصص وزدنه آرايشگاه وبيشترين مشتري رودا ...

ببخشید من سوالام زیاد شد كاربا مواد منظورتون چیه