2777
2789
عنوان

مثل قبل دیگه ذوق و شوق ندارم

319 بازدید | 15 پست

نمیدونم چرا اینجوری شدم برای هیچی هیچ ذوقی ندارم

امروز رفتم بازار همیشه ذوق پاییز و زمستون و داشتم 

کلی خرید میکردم برای خونه برای خودم 

امروز که رفتم هیچی نگرفتم نه برای خودم نه خونه

دست خالی برگشتم برای خودم خیلی وقته هیچ خریدی نکردم و اصلا مثل قبل نیستم

کلا نه برای خرید برای هیچ چیزی دیگه ذوقی ندارم کاش میشد مثل قبلا میشدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا بهت سلامتی بده 

این جوری نمون 

حال خودتو عوض کن 

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

تا کی سگ دو بزنیم واسه خونه و ماشین معمولی بگیریم که اونم نمی‌تونیم

من منظورم خونه و ماشین نبود چیزای جزئی مثلا یه گلدون 

یه باکس برای قند و شکلات 

یه تاپ یه رژ اینجور چیزا نه چیزای انچنانی و گرون

چیکار کنم؟

خوش بگذرون مسافرت برو تفریح کن با آدمای سنی نگرد به کارهای بد بقیه اهمیت نده الویت اولت خودت باش 

من چند ساله افسردگی دارم به فکر خودم نبودم اضطراب و غم باعث شده مشکلات دیگه هم برام پیش بیاد 

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

دور از جونت تا کسی این حال و نفهمه نمیتونه درک کنهچند سالته عزیزم متاهلی مجردی

متاهلم خسته میشم کم آوردم شوهرم ماهه از بچگی واسه پدرش کار کرده اونم گفته خونه ماشین میدم بهت ازدواج کردیم ولمون کرد نه خونه نه ماشین ما موندیم و دست خالی ولی به برادرشوعرم خونه ماشین داد نامرد طلاهامو فروختم ماشین خریدیم یه خونه معمولی اجاره کردیم وضع مون بد نیس خوبم نیس یه ملیون یه میلیون باید جمع کنم که چی تهش ؟خونه میتونیم بخریم تو این وضع گوه جامعه..میریم بیرون دور بزنیم میبینی یه ملیون رفت جوونی ماهم اینجوری خخخ

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم
خوش بگذرون مسافرت برو تفریح کن با آدمای سنی نگرد به کارهای بد بقیه اهمیت نده الویت اولت خودت باش من ...

خیلی کارا کردم مثل قبل نشدم واقعا دلم حال و هوی قبل و میخواد انگار یه چیزی تو وجودم گم شده

خیلی کارا کردم مثل قبل نشدم واقعا دلم حال و هوی قبل و میخواد انگار یه چیزی تو وجودم گم شده

ارتباط تو با خدا قوی کن