2777
2789
عنوان

خودکشی

101 بازدید | 10 پست

میخوام خودکشی کنم راحت شم دیگه😭😭😭😭دیگه نمیکشم حالم خرابه بچه رو چهار روزه برده دلم تنگشه

نه آنقدر نزدیک است که قلب آرام گیرد و نه آنقدر دور که رشته‌های امید پاره شود.                                     

همیشه اینجوری نمی مونه ،بخاطر بچتم شده خودت نکش که سالها بعد بگه کاش مادری داشتم کاش ضعیف نبود وخودش نمی کشت ، خیالت راحت بهتر نمیشه برای اون اگر تو تودت بکشی ، بعدش آخرتت خراب نکن 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه اینجوری نمی مونه ،بخاطر بچتم شده خودت نکش که سالها بعد بگه کاش مادری داشتم کاش ضعیف نبود وخودش ...

حالم خرابه فقط مرگ حالمو خوب میکنه 

امروز تو ماشین دیدمش هر چی گفتم نیومد بغلم گریه کرد

برای آرامش قلبت و حل مشکلت حمد میخونم

برای مرگ آسانم هم بخون حالم شدید خرابه

حالم خرابه فقط مرگ حالمو خوب میکنه امروز تو ماشین دیدمش هر چی گفتم نیومد بغلم گریه کرد

عب نداره ، میدونم خودمم مادرم ،بدتر از ایناشو شنیدم که آخرش بچه اومده سمت مادر قوی باش عزیزم اون الان کوچیکه ، یکی بود توی اهرم فشار آخرش ازدواج کرد پرواز کرد سمت مادرش ، نگران نباش ،عزیزم خودمو بکشم چیه؟ اون بهت نیاز داره 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
عب نداره ، میدونم خودمم مادرم ،بدتر از ایناشو شنیدم که آخرش بچه اومده سمت مادر قوی باش عزیزم اون الا ...

نیاز داشت میومد پیشم نمیذاره بیاد خودشم نمیخواد بیاد 

دیگه خسته شدم

نیاز داشت میومد پیشم نمیذاره بیاد خودشم نمیخواد بیاد دیگه خسته شدم

چند سالشه؟ چرا جدا شدید 

اون عقلش نمیرسه کافیه فکر کنه تو دوسش نداشتی مثلا ، فعلا بچست بهش بگو دوسش داری باهاش ارتباط بگیر حقتو بگیر 

چند سالشه؟ چرا جدا شدید اون عقلش نمیرسه کافیه فکر کنه تو دوسش نداشتی مثلا ، فعلا بچست بهش بگو دوسش د ...

۵ سالشه هنور جدا نشدم که من خونه ی مادرمم

۵ سالشه هنور جدا نشدم که من خونه ی مادرمم

عزیزم اگر فضولی نیست چرا میخوای جدا بشی؟ اگر امکانش هست پا بذار رو دلت برو زندگی کن کنار بچت