2821
2789
عنوان

با جاریم شک کردم

375 بازدید | 14 پست

دوستان واقعا دست خودم نیست بدبین شدم بهش ار اول ازدواجش ازش خوشم نمی اومد الان یه حس بدی دارم 

دیروز رفتم خونه مادر شوهرم جاریم طبقه بالا بود 

تعارف کرد من رفتم خونشون 

دیدم ساعت شوهرم خونشون گفتم این اینحا چیکار می کنه گفت دیروز شوهرت خونمون بوده 

منم گفت زیاد مسعله مهمی نیست زیاد حساس نشدم 

امروز داشتم گوشی همسرم چک می کردم دیدم هیچ زنگی هیچ پیامی نیست 

از طرفیم جاریم خیلی با شوهرم راحته من دلم گواه بد میده 

عزیزم تهمت نزن

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تهمت نمی زنم می گم شک کردم

شکو تهمت یکیه 

بد ب دلت راه نده 

همون میشه ها 

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

باهم دیگه هستن شاید دنیا خیلی کثیف شده دوباره از شوهرت بپرس البته جوری نگو ک شک کنه اگ منکر شد بفهم ...

اینطوری نگو من اضطراب گرفتم مادر شوهرمم خبر نداشت دیروز شوهرم اومده چون بهم چیزی نگفت مثلا پسرم سر زده یا سر زده ماد شوهرم یادش رفته بگه استرس دارم