2777
2789
عنوان

خاک دو عالم تو سرم آبرو و شرفم رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1163 بازدید | 60 پست
حالا حرف اون بکنار ولی واقعا رو اوپن گذاشتن هم چندشه دیگه کاریه که شده حمام تون تو خونه نیست؟

نه بیرونه

شب‌هایی در زندگی ام بود که خیال میکردم تا صبح زیر انبوه رنج متلاشی خواهم شد ؛اما صبح شد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا رو اپن آخه ، فکر کردم گوشه اتاق رو زمین بوده 

حالا دیگه شده ، ولش کن

من یقین دارم مرد کوچک من روزی بزرگ مردی میشود که برای دیدن چهره ماه مردانه اش باید سر ، بالا کنم ، برای پسرم...😍 دخترکم دوست داشتنت قشنگ ترین کار تکراری دنیاست...😍

من چی بگم که رفتم خونه خواهرم نوار بهداشتی کثیف رو گذاشتم تو حموم یادم رفت بعد شوهر خواهرم رفته بود حموم😐

خواهرمم حامله بود و مشخص بود مال منه

تا یه مدت هر وقت یادش میفتادم حالم بد میشد🥴

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

یکی بگه من چه خاکی تو سرم کنم بی آبرو شدم خاک عالم تو سرم شد

شب‌هایی در زندگی ام بود که خیال میکردم تا صبح زیر انبوه رنج متلاشی خواهم شد ؛اما صبح شد...
نه میخواستم سری عوض کردم بندازم آشغالی ولی پسرم اومد حواسم پرت اون شد یادم رفت

خراب کردی دیگه زشته اقا،فرض کن بچه ت برمیداشت میگرفت دستش این دیگه اشتباه نیست کثیفیه خب.حتی گوشه موشه هم ننداختی عین قاب عکس گذاشتی رو اپن که چی بشه.حالام کاری ازت برنمیاد بعدا گفت بگو وای اره بچه برداشته آورده خودمم بعدا دیدم همه جا رو تمیز و ضدعفونی کردم و فلان

یکی بگه من چه خاکی تو سرم کنم بی آبرو شدم خاک عالم تو سرم شد

یه مدت بگذره اتفاقای جدید میوفتن این فراموش میشه

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️

🤢واقعا کار کثیفی بوده روی اوپن گزاشتی خب همون اتاق میزاشتی می موند دیگه

پسرم تو اتاق بود تو حال عوض کردم یه دقیقه گذاشتم اون جا شلوارمو درست کنم پسرم اومد یادم رفت

حالا مادرهمسرت عیب نداره دیده تموم شد

خودت دقت کن

عزیزدلم بچه کوچیک داری ممکنه از رو اپن بیاد چیزی برداره بخوره و مریض بشه!

نوار بهداشتی ومیگن هر۲ساعت عوض کنید رحمتون کیست نیاره!

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم