مکار_اما_دلربا مدیر استارتر عضویت: 1403/08/23 تعداد پست: 3325 عنوان خانما اگه با نامزدتون یه دعوای خیلی بد بکنید تقصیر شما باشه دلش شکسته باشه برای عذر خواهی چیکار میکن 88 بازدید | 5 پست میخوام غذای مورد علاقش بپزم ببرم با یه هدیه بخرم هدیه چی بخرم دورس گفتم بگیرم به نظرتون چی خوبه 1403/08/24 | 21:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ونلوپی_شونم عضویت: 1403/08/13 تعداد پست: 1295 همین دورس خیلی خوبه خدایا برامون بخواه سبز شیم و بخندیم و خوش باشیم از ته دل
97pishii عضویت: 1398/07/13 تعداد پست: 4027 هرچی دوس داره.زیاده روی نکن همیشه انتظلرش این میشه.به نظرم یه غذرخواهی از ته دل +غذا یا شیرینی مورد علاقش.
yasilove عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 24617 واسش بازی روی ایکس باکسش ریختم خیلی خوشحال شد شب هم خانوادش رفته بودن سفر رفتم پیشش بازی کردیم
زحل_من عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 11878 والا من فقط شاید گل بگیرم با یه معذرت خواهی مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝوܝ̇ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝوܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝܭߊܭߊئو ܩیـܟܿܝܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊࡅ߭ܧܥ ࡅ߳ࡐ ܥܼܥ̇ߊܢ̣ܨ ࡐߊܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐߊܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥܩܢ ܥܝܭَࡅ࡙ܝ ࡅ߳ߊࡅ݅ߺࡅ࡙ܝࡅ߳ߺߺܙ ܝࡐ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ ߊࡎܠߊ ߊܝ̇ࡅ߳ߺߺܙ ܥܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝࡐܝ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇ܝܘ ܢܚ݅ܥܘ ܢܚ݅ܥܘ ܩܨ ܥࡐࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ ܥܠܙ ࡐ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ ܝܦ̇ࡅ߳ߊܝܚ݅ࡍ ܟܿࡐܥܩܢ ܩࡐࡅ߭ܥܩܢ ࡅ߳ࡐܨ ܭߊܝܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊࡎܠߊً ߊࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)! به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانهترین و دستنیافتنیترین رویاها و ایدهها میشن نقطه پرتاب تو....
mehrbaaaan عضویت: 1401/03/17 تعداد پست: 3763 واسش بازی روی ایکس باکسش ریختم خیلی خوشحال شد شب هم خانوادش رفته بودن سفر رفتم پیشش بازی کردیم یا خدا😁