2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگوفکر کنم همدردیم

مرسی که اومدی تو تاپیکم نمیدونی چقدر واسم ارزش داشت

من مشکل اضطراب دارم و تازگیا مشاور کنکور گرفتم ولی اصلا نمی تونم بخونم فک میکنم بهتره مشاوره رو لغو کنم 

فک میکنم ریشه ی اضطرابم به همین مشاوره م برمیگرده

بنظرت لغوش کنم؟

منم جدیدا فکر میکنم بهش لرزش بدن میگیرم پاهام سست میشناصلا دستام حالت عادی لرزش پیدا کردن

وای دقیقا منم امروز درس یک دینی یازدهم رو خوندم بعد گفتم یه چرتی بزنم بعد برم واسه بقیه ش همین که دراز کشیدم 

سمت راست بدنم شروع کرد مثل بید لرزیدن

اصلا خودم حالات خودمو دیدم وحشت کردم

مرسی که اومدی تو تاپیکم نمیدونی چقدر واسم ارزش داشتمن مشکل اضطراب دارم و تازگیا مشاور کنکور گرفتم ول ...

خواسش میکنم🥲

به خاطر اینکه به حرف مشاور عمل نمیکنی اضطراب میگیری؟

اگه خیلی اذیت میشی برای یه مدت کوتاه لغوش کن

رو خودت کار کن دوباره برو سراغش

البته باید پیش کسی بری که مطمئن باشه نه از این افرادی که تو کوچه خیابون ریختن فاز مشاور برداشتن.

تو این مدت میتونی پیش تراپیست بری

مشکل رو از ریشه پیدا کنی و حل کنی

و قرص های ضد اضطراب هم میتونی مصرف کنی

من خودم خیلی استرسی ام سر کوچیک ترین چیزها استرس میگیرم به هر چیزی فکر میکنم از شدت اضطراب دلم میخواد سرمو بکوبم تو دیوار

خیلی هم ضربه خوردم ازش

ولی یه مدته قرص پوکساید مصرف میکنم

کلا بیخیال عالم و آدم میشم 

عوارضی هم نداره ولی خب بیخیالی زیاد هم خوب نیست به نظرم

باید کنترلش کرد

خواسش میکنم🥲به خاطر اینکه به حرف مشاور عمل نمیکنی اضطراب میگیری؟اگه خیلی اذیت میشی برای یه مدت کوتا ...

من یه ساله تقریبا زیر نظر تراپیستم و منم دارو میخورم پرانول و اس سیتالوپرام که تازه شروع کردم 

نه ببین اتفاقا خیلی پایبند به برنامه هستم من ولی بار اول که برنامه رو فرستاد من گفتم یا خدا چطوری اینو بخونم از کجا شروع کنم و همه ی این افکار باعث شد پنیک اتک بهم دست داد و دو هفته ست هنوز نتوستم یه برنامه ی یه هفته ای رو تموم کنم 

کلا قبل از اینکه وارد کار بشم خیلی نشخوار میکنم راجع بهش

من یه ساله تقریبا زیر نظر تراپیستم و منم دارو میخورم پرانول و اس سیتالوپرام که تازه شروع کردم نه ببی ...

با تراپیستت در این مورد صحبت کن

اگه واقعا حرفه ای باشه قطعا نظرش و راهکاراش هم  هم حرفه ای تر و تخصصی تره 

باید بهت کمک کنه تا تو این شرایط چطور خودت رو کنترل کنی

امیدوارم این کنکور لعنتی زودتر تموم بشه تا خلاص بشیم از دستش

زندگی واسمون نذاشته

ببین منم الان خیلی واسه کنکور نهایی اینا استرس دارم اگه وقتایی که استرس میگیری سعی کن اون لحظه سمت درس نری چون ادم یجوری میشه که نمیفهمه یا خوب یاد نمیگیری تمرکز نداری بهتر خودت مشغول یکاری که دوست داری انجامش بدی یا علاقه داری انجام بدی موزیک هایی گوش کن باهاشون حس بگیری یا به دوست یا رفیقی زنگ بزن باهاشون حرف بزن که خالی شی 

ادم باید درمورد مشکلات فکر کن ولی نه اینکه با مشکلات عین شکر چایی حل بشی یه حدو مرزی بین اینا بزار