2777
2789
عنوان

رژیم فستینگ

154 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها یه سوال دارم ممنون میشم راهنماییم کنین من ازامروز رژیم فستینگ وشروع کردم ازساعت 6غروب هیچی نخوردم اماالان مجبورشدم نمک مرغ وبچشم برای بچه هام درست کردم یعنی اینجوری فستم وشکوندم؟ یامشکلی نداره؟ 

با برنامهپیش برو خب..بعد اضافه وزن داری؟

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره خیلی اضافه وزن دارم

برو پیش مشاور تغذیه همینطوری پیش نرو سوتفذیه میگیری

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

برو پیش مشاور تغذیه همینطوری پیش نرو سوتفذیه میگیری

من این رژیم رو گرفتم خیلی خوب بود فقط باید مکمل مصرف کنی من نکردم یه مدت ریز مو گرفتم الآنم باردارم دیگه ولش کردم ولی خیلی لاغر شدم

او قند روزهای تلخ من است 
نه وقتش ودارم نه هزینشو. گفتم توخونه بگیرم رژیم

به مشکل برمیخوریا البته خودت مختاری

من این رژیم رو گرفتم خیلی خوب بود فقط باید مکمل مصرف کنی من نکردم یه مدت ریز مو گرفتم الآنم باردارم ...

خوبه.. بنظرم همین برنامه هام هستش نصب کنی کمک میکنه