2777
2789

دوستان پارسال امتحان هاتون چطور بود؟ 

واقعا خوندین و نتیجه نگرفتین؟

دوست من میگه همه اش خوب بود فقط فیزیکش سخت بود

یکی از دوستام فیزیک ۱۲ شد 

یکی ۱۸ 

بچه ها بهم بگید چیکار کنم که در طول سال درسام رو بخونم و روی هم جمع نشه

فیزیک و زیست نقطه ضعف منه،چیکار کنم که مثل شما سر جلسه امتحان نهایی نشم و خوب بدم؟

بعدشم اینکه چه منابعی داشته باشم؟

فرمول 20 گرفتم و خیلی سبز 

تشریحی و تست

فیلم و پکیج و اینا نگرفتم بگیرم؟ از کی بگیرم؟

تو رو به جون عزیز ترین تون تمام تجربیات تون رو بگید😭

سلام عزیزم ب عنوان کسی ک زیست خوبی دارم توصیه ام اینه اول فیلم فرهمند نیا رو ببینی و بعدش تست بزنی از کتاب تست خیلی سبز و منبع بالا تر این طوری زیست عالی نهایی جواب میدی

من همون جزیره بودم خاکی صمیمی گرم تاکه ی روز تو رسیدی تو قلبم پا گذاشتی غصه های عاشقی رو تو وجودم جا گذاشتی طرفدار قمیشی ،🫶من و اقایم (شوشو جان) چشم همه حسودا کور🤣🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای فیزیک توصیه ام اینه سر کلاسای معلم مدرسه با دقت گوش کنی تا باد بگیری و بعدش فیلم براتی ببینی آک ضعیفی و بعد تست کتاب خیلی سبز تک پایه رو کار کنی ک نتیجه بگیری

من همون جزیره بودم خاکی صمیمی گرم تاکه ی روز تو رسیدی تو قلبم پا گذاشتی غصه های عاشقی رو تو وجودم جا گذاشتی طرفدار قمیشی ،🫶من و اقایم (شوشو جان) چشم همه حسودا کور🤣🤣

عزیزمم میشه توی ک دهمی به ی نهمی کمک کنی؟میشه بگی معدل سال نهمت و هشتم چن بوده؟در چ حد سخته رشته تجر ...

خودت علاقه ب چ رشته تو کار داری اول علاقه اتو دنبال کن من خودم هنر خیلی دوست داشتم ولی تجربی رفتم چون کسی ب من از علاقه حرف نمی زد 

به تجربی علاقه دارم درسمم خوبه ولی ته دلم خیلی میترسم

از چی عزیزم می‌ترسی ؟ دبیرستان با راهنمایی فرق داره خیلی 

میترسم نتونم بخونم جا بزنم میترسم خیلی سخت باشه میترسم تو مدرسه دولتی درس خوندن ب جایی نرسم الکی وقتمو تلف کنم هوفف و هزاران ترس دیگ

میترسم نتونم بخونم جا بزنم میترسم خیلی سخت باشه میترسم تو مدرسه دولتی درس خوندن ب جایی نرسم الکی وقتمو تلف کنم هوفف و هزاران ترس دیگ

برای فیزیک توصیه ام اینه سر کلاسای معلم مدرسه با دقت گوش کنی تا باد بگیری و بعدش فیلم براتی ببینی آک ...

ببین یکی از دوستام گفت هم باید تست بزنی و هم تشریحی بخونی 

تشریحی فرمول 20 و تست خیلی سبز

اگه خیلی سبز تست بزنم منتها با روش های تشریحی برای نهایی حله ؟

میترسم نتونم بخونم جا بزنم میترسم خیلی سخت باشه میترسم تو مدرسه دولتی درس خوندن ب جایی نرسم الکی وقت ...

نه عزیزم واقعیت تجربی رشته سختی و پر  استرس پر فشار ولی باید ی قولی بدی با خودت اگ از همون دهم برنامه داشته باشی و خوب بخونی و تابستونا سعی کنی پایه رو جمع کنی اصلا نگرانی ندارن اگ آدم پر تلاشی هستی بیا میتونی امسال زیست دهم تو تابستون بخونی با سایت الا ک تو مدرسه راحت باشی همه چی بخودت بستگی داره