2777
2789
الان راضی هستید؟

اره خیلی 😍خداروشکر میکنم

چون از اول دوسش داشتم سختی کشیدم تا دوست شدیم و ازدواج کردیم

مشکلم بعضی وقتا فقط اینه تایم کاریش زیاده و کمتر میبینمش

وگرنه فعلا مشکلی نداریم

البته عقدیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد شرایط بد خونواده ها باعث بدبختی خیلی دخترا شده

مهم نیست اینم یه تجربس گذشته گذشته مهم حاله آینده رو هم که آدم نمیتونه پیش بینی کنه...یه وقت میبینی دنبال جدایی هستی یه وقت میخوای با یارو آشتی کنی...زندگی غیرقابل پیش بینی شده

🥴نمیدونم فکر میکردم زندگیم گل و بلبل میشه ی زندگی مشترک عالی خواهم داشت.

وای 😂😂😂😂

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

چند وقته ازدواج‌کردین؟از زندکیتون راضین هنوز؟

یکسالو خورده ایی بله خیلی راضیم قبلا هم دوست بودیم مدت زیاد

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

من جذب ایمان و اخلاقش شدم اون موقع نه خونه داشت نه ماشین نه هیچی الان در حد خودمون همه چی داریم 

راستش سپرده بودم به حضرت زهرا سلام الله علیها و ایشون هم واقعا بهم لطف کردن و یه ادم خوب سر راهم گذاشتن

الان بعد یازده سال هر روز دیوونه ترش میشم بیشتر دوستش دارم🥺

واقعا هوامو داشت تو همه چی زندگی، تحصیل شغل و.... 

نمیگم دعوا نداشتیم قهر نداشتیم که قطعا داشتیم اما کنار هم حلش کردیم... اخلاقای بد داشته اخلاقای بد داشتم اما حلش کردیم و..... 

طلاق عاطفی در اصل

نه ما سه ساله ندیدم چه برسه طلاق عاطفی...ایشون میخواد برگرده اما من دیگه نمیتونم واقعا نمیکشم با این آدم زندگی کنم شاید سه سال پیش بود آشتی میکردم الان 2 ساله دیگه نمیخوام 

من جذب ایمان و اخلاقش شدم اون موقع نه خونه داشت نه ماشین نه هیچی الان در حد خودمون همه چی داریم راست ...

لطفا برا منم دعا کن خدا و حضرت زهرا ی انسان پاک و خوب سر راهم قرار بدن برا منم اصلا مادیات مهم نیس 🙂♥️

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

خیلی گوگولی قشنگ بود اخلاقش خوب بود خانواده خوب شرایط اجتماعی خوبی داشت

ناشناس من حرف بزنیم🙋🏻‍♀️🦋.                     https://daigo.ir/secret/6756131395                              زندگی همینه، یه روز با خنده می‌درخشی، یه روز اشکات تو سکوت شب می‌چکه. پذیرش یعنی با قلب شکسته‌ات آشتی کنی و بگی "تو همین حالم هم قشنگم". تحمل یعنی دلت از غم بترکه، ولی با نفسای لرزون بذاری زمان زخمات رو التیام بده. صبر یعنی تو تاریکی شب، با چشمای خیس به امیدی که میاد دل ببندی 🌙 همه‌مون یه جای دلمون زخمیم، ولی همین زخما قشنگمون کرده. بیا خودمون رو با اشکامون، با دلتنگی‌هامون، با نبودنای سختش، دوست داشته باشیم. عشق، یه نگاه ساده‌ست که دلت رو آتش می‌زنه و بعد آروم می‌کنه 🤍 بذار غم‌ها بیان و برن، زندگی رو با هر قطره اشک و هر لبخند عاشقانه زندگی کنیم 🕊️