2777
2789
عنوان

سوالات من برای درس اینا

49 بازدید | 11 پست

من سال دهمم الان رشته تجربی خب..

یک چند وقیته که مشاوره تصحیلی ثبت نام کردم خواستم بدونم اونایی که میرین مشاوره تحصیلی چقدر زمانی که تو اتاق هستید طول میکشه و غیر از اینکه بهتون برنامه می ده هرجلسه توصیه می کنه بهتون یانه...

بعد بین ازمون گزینه دو و قلمچی کدومش به نظرتون خوبع؟

من به مامانم گفتم ماز سه ساله الماس بگیره بعد گفت الان شرایط نداریم فلان این حرفا حالا برداشتن یک سال کردن 7 میلیون ...

بهشون می گم من که گفتم سکه هامو بفروشین گوش به حرفم نکردین.....  

از مشهدیا موسسه ارمان میشناسین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه شمایی که دهمی خیلی خوبه از الان شروع کردی هر آزمونی هم که میخوای بده ولی مداوم بده و پروسه آزمون دادن رو به درستی انجام بده...

کلاس هم همینجوری برندار و ببین آیا احتیاج داری یا نه..

و درنهایت من در زمان کنکورم یکبار رفتم مشاوره حضوری و اصلا اصلا حس خوبی باهاش نداشتم و نمیپسندم

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا دیگه سوالات کنکوری نپرسید لطفا ❤️چون دیگه اصلا پاسخ نمیدم چون واقعا علم کافی و وقتشو ندارم دیگه مخصوصا هرسال قوانین عوض میشه.ایشون قبلا مشاور خودم و برادرم بودن خیلی عالین کلا در رابطه با کنکور باهاش صحبت کنید خیلی قبولش دارم.henle89 ایدی روبیکاشون... عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبمه که با محبته خیلی..از آدمای بی ادب بیزارم..عاشق مهربونی و آدمای مهربونم و دل میبندم

واسه شمایی که دهمی خیلی خوبه از الان شروع کردی هر آزمونی هم که میخوای بده ولی مداوم بده و پروسه آزمو ...

اها...

من خیلی حس می کنم عقبم..

مثلا میرم رتبه برتر های قلمچی می بینم می گم چقدر اونا جلوئن...

ایشالا..دعا کنین که خیلی استرس دارم...

من یک دختر رو میشناسم که از فامیل دور بودن وقتی دهم بود همه میگفتن هنوز زوده و خودتو اذیت نکن..اما اون از همون اول با جدیت پیش رفت و حتی تو تابستون دهم به یازدهم یازدهم رو هم مطالعه می‌کرد تستاشم میزد پس اگر هدفتون رشته تاپ و دانشگاه تاپ ۱ هست از الان بخون با قدرت هم بخون

و بخواه که پیشرفت کنی اگر هم فکر میکنی با مشاور بهتر پیش میری و مفیده 

ایشون مشاور حاذق با اخلاقی هستند بهشون پیام بدید اگر ظرفیت دارندhenle89

همتون پر افتخار باشید

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا دیگه سوالات کنکوری نپرسید لطفا ❤️چون دیگه اصلا پاسخ نمیدم چون واقعا علم کافی و وقتشو ندارم دیگه مخصوصا هرسال قوانین عوض میشه.ایشون قبلا مشاور خودم و برادرم بودن خیلی عالین کلا در رابطه با کنکور باهاش صحبت کنید خیلی قبولش دارم.henle89 ایدی روبیکاشون... عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبمه که با محبته خیلی..از آدمای بی ادب بیزارم..عاشق مهربونی و آدمای مهربونم و دل میبندم

روبیکا