2777
2789
عنوان

بین مادرشوهرم و جاریم دعوا انداختم

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داشت آبرومو میبرد

کار اون خیلی کثیف بود نمیگم کارش درست بود ولی شما نباید چیزی میگفتین چون فردا همه چی تو سر تو میشکنه

چشم من هرگز ندیده‌ست آدمی بی‌درد را ، زندگی رنجی مدام است آدمی سرسخت باش!

ذات جاریش خراب بود که با وجود متاهل بودن رفت پی کثافت کاری

ما محلمون کوچیکه ابرومون توی شهر میرع اگه بقیه بفهمن آبرو داریم

کاربری دست سه نفره🦋 تاپیک هارو به هم ربط ندید لطفا.

ذات جاریش خراب بود که با وجود متاهل بودن رفت پی کثافت کاری

اون ک هیچی

ایشون چرا باید شر ب پا کنه و خبر بده

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

:\ ۱۱/۸ رل داشتین ، کی وقت کردین ازدواج کنین !!

نی نی سایت شده جای بچه ها ! 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
ببخشید سو....خ اون به س...خ تو وصل نبود که .ابروی خودشو میبرد چکار به تو داشت .من خراب باشم کسی نمیگ ...

ببخشید دختر عممه

داشت آبرومو میبرد

و تو پیش دستی کردی. زندگی خودت هم تو خطره. خدا به دادت برسه. آتیشی که روشن کردی دامن خودت هم میگیره

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
خب الان اگه این وسط قتلی یا اتفاق وحشتناکی بیوفته پای شما هم گیره

نمیوفته ۴ بار تا الان درخواست طلاق داده برادر شوهرم طلاقش نداده

عزیزان ما با شرافت داریم توی محله کوچیکی زندگی میکنیم آبرومون مهمه

شما نباید حامل این خبر میشدی خانم عزیز

ماه پشت ابر نمیموند و همه چی رو میشد 

آنچه كم بود،حرف نبود،باور بود