2777
2789
عنوان

زندگی فروغ فرحزاد رو خوندین

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 29 پست
کلن تو اون دوران روابط باز و ازاد بوده

اتفاقا برعکس

ما داریم درباره دهه بیست وسی صحبت میکنیم

البته ایشون پدرش ازنزدیکان رضاشاه و پولدارهم بوده واحتمالا همینها براش مصونیت خریده!

دهه بیست وسی پدربزرگها ومادربزرگهای ماهم آزاد بودن؟؟؟؟

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اون حسی که به اون مرد داشتن باعث می‌شد اون شعرها به ذهنش بیاد البته که آره فوت شدن

اهان 

اصلن شعرهاشو نخوندم🙈

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
اتفاقا برعکسما داریم درباره دهه بیست وسی صحبت میکنیمالبته ایشون پدرش ازنزدیکان رضاشاه و پولدارهم بود ...

پدر بزرگ و مادر بزرگهای ما که نه ولی قبول کنین اون دوران روابط ایتطوری کمتر سرزنش میشدن

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
اهان اصلن شعرهاشو نخوندم🙈

راستش به نظرم شعرهاشم چنگی به دل نمیزنن

من شعر نو نیما واخوان ثالث رو بیشتر میپسندم

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

حالا میدونستید مانی حقیقی(کارگردان) نوه ابراهیم گلستانه

اره میدونستم مادرشونم لیلا گلستانه

سلام بچه‌ها امسال کنکور تجربی میدم و کتاب ندارم اگه کسی میخواد کتاباشو اهدا کنه ممنون میشم بدتشون به من            
راستش به نظرم شعرهاشم چنگی به دل نمیزننمن شعر نو نیما واخوان ثالث رو بیشتر میپسندم

بلع درسته 

پدر بزرگ و مادر بزرگهای ما که نه ولی قبول کنین اون دوران روابط ایتطوری کمتر سرزنش میشدن

راستش گلم اصلا حرفتون قبول ندارم

درسته کشور ازنظرحجاب ازاد بوده

اما مردم ما مردم به شدت سنتی ومذهبی بودن

راستش گلم اصلا حرفتون قبول ندارمدرسته کشور ازنظرحجاب ازاد بودهاما مردم ما مردم به شدت سنتی ومذهبی بو ...

اخه الان هر ادم معروفی روابط خارح چهارچوب داشته باشع از ترس ابروش علنی ش نمیکنه ولی فروغ و عشقش اینکارو کردن 

البته حرف شما هم درستع

اخه الان هر ادم معروفی روابط خارح چهارچوب داشته باشع از ترس ابروش علنی ش نمیکنه ولی فروغ و عشقش اینک ...

وای منم وقتی فهمیدم شعر گناه رو سروده وحتی داده که براش منتشرش کنن حقیقتا یه لحظه قلبم ایستاد که چقدجسور بوده!

😂😂😂😂الان که روابط بی نهایت ازاد و بی دروپیکر شده

😅😅😅الان که بله ولی همه سجاده اب می کشن و درعین بد بودن پاک می دونن خودشون رو 

اخخخخخخخاین مطلبو من با تک تک سلولای بدنم درک کردم و واقعا زجررر کشیدم..

عزیزم💔