2777
2789
عنوان

نوزاد 4 ماهه

138 بازدید | 11 پست

دو روز پیش دخترم واکسن 4 ماهگیش رو زد، از دیروز مدفوعش سبز رنگ شده، امروزم سبز تیره و اسهالی، به نظرتون مشکلی داره؟ زنگ زدم مرکز بهداشت گفت مهم نیست، اما بازم نگرانم

عاشق دخترم و باباشم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا كي بهش استامينوفن ميدي؟؟؟ منم ٢ روز پيش زدم تبش قطع نميشه

دخترم 2 ماهگیش تب کرد اما 4 ماهگیش رو نه اصلا تب نکرد، چون قبل از واکسن بهش استامینوفن داده بودم، من 10 بار بهش استامینوفن دادم

عاشق دخترم و باباشم  
دخترم 2 ماهگیش تب کرد اما 4 ماهگیش رو نه اصلا تب نکرد، چون قبل از واکسن بهش استامینوفن داده بودم، من ...

واي من تو هر دو تب كرد استامينوفن داده بودم الان دو روز قطع نشده

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
واي من تو هر دو تب كرد استامينوفن داده بودم الان دو روز قطع نشده

از قبلش سرماخوردگی نداشته؟ پسر خواهر شوهر من سرماخوردگی داشت تب کرد و اذیت شد، دخترم من بعد واکسن 2 ماهگیش چون سرماخوردگی داشت و واکسن زد، 2 یک هفته بیمارستان بستری شد

عاشق دخترم و باباشم  
از قبلش سرماخوردگی نداشته؟ پسر خواهر شوهر من سرماخوردگی داشت تب کرد و اذیت شد، دخترم من بعد واکسن 2 ...

چرا داشت بردم دكتر گفت خوب شده بردم واكسن زدن

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
خب چرا دکتر نمیبردش؟ تبش بالاست؟

نه بالا نيس استامينوفن ميدم واكسن دوماهگيش ٥ روز بعد قطع شد