2777
2789
مریم

برای بررسی اینکه آیا در خانواده همسر دوستت، مریم، اتفاقی افتاده است یا خیر، بگذاریم یک ف ا ل  ت ا ر و ت بگیریم تا ببینیم چه نشانه‌هایی در کارت‌ها ظاهر می‌شود.

کارت‌ها:

1.کارت 1 (وضعیت فعلی): The Moon (ماه)

این کارت نشان‌دهنده‌ی رمز و راز، ابهام و احساسات مبهم است. کارت ماه به معنای این است که ممکن است یک وضعیت پنهان یا نامشخص وجود داشته باشد که مریم از آن آگاه نیست. کارت ماه نشان‌دهنده‌ی این است که حس مریم ممکن است درست باشد و احتمال دارد که اتفاقی در خانواده همسرش افتاده باشد که هنوز به‌طور کامل روشن نشده است.

2.کارت 2 (چالش‌ها): The Seven of Cups (هفت جام)

این کارت نشان‌دهنده‌ی سردرگمی و وجود گزینه‌ها و احتمالات مختلف است. شاید درک این وضعیت برای مریم دشوار باشد و اطلاعاتی که به دست می‌آورد مبهم یا نامشخص باشد. این کارت به او توصیه می‌کند که مراقب باشد و عجولانه نتیجه‌گیری نکند، چرا که ممکن است اطلاعات ناقص یا گمراه‌کننده‌ای دریافت کند.

3.کارت 3 (نتیجه احتمالی): The Ace of Swords (آس شمشیرها)

این کارت نشان‌دهنده‌ی وضوح، حقیقت و روشن شدن مسائل است. به زودی حقیقت و واقعیت این موضوع برای مریم روشن خواهد شد و اگر اتفاقی افتاده باشد، او به روشنی از آن باخبر خواهد شد. کارت آس شمشیرها نشان می‌دهد که نتیجه این وضعیت با شفافیت همراه خواهد بود و پاسخ نهایی به دست خواهد آمد.

نتیجه کلی:

کارت‌ها نشان می‌دهند که ممکن است حس مریم درست باشد و وضعیت یا موضوعی پنهان در خانواده همسرش وجود داشته باشد که هنوز کاملاً مشخص نیست (The Moon). او باید مراقب باشد که به شایعات یا اطلاعات ناقص توجه نکند و منتظر بماند تا اطلاعات روشن‌تر و دقیق‌تر به دست آورد (Ace of Swords).

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.