2777
2789
عنوان

چرا واقعا همه با من مشکل دارن

230 بازدید | 6 پست

هیچ وقت دلیلشو نفهمیدم از بچگی تا حالا همین بوده 

مهد کودک میرفتم هیچ کس دوست نداشت با من بازی کنه همه مردم میکردنو ازم بدشون میومد تو مدرسه هم همینطور تنهای تنهای بودم زنگ تفریحا چند تا دوست خیلی صمیمی داشتم و دارم البته ولی اونا هم با ازدواجم سرد شدن تو جمع فامیل و خودمو شوهرم هیچ کس تحویلم نمیگیره یه جور بدی نگاهم میکنن و هیچ وقت هیچ کدومشون نگفتن دلیلش چیه مثلا میگفتن چون خودتو میگیری یا فلان حرفو زدی باهات بدیم ولی چیزی نمیگفتن بی دلیل بی دلیل الانم به سختی دارم ادامه تحصیل میدم و تو خوابگاه و دانشگاه همه باهام بدن تنهام دلم میخواد گریه کنم حس خیلی بدیه فکر کن بهشون سلام میکنن یجوری جواب میدن قیافشونو یجوری میکنن سعی میکنم باهاشون ارتباط بگیرم نمیشه خیلیا رو دیدم خجالتی بودن ولی کلی دوست داشتن اگه باشگاهی جایی هم میرفتم بقیه اینجوری بودن باهام

دلیلش چیه بنظرتون؟ دعایی یا راه حلی هست؟

تا حالا به ابن فکر کردی که این نگاه رو خودت به خودت داری که در درون دیگران میبینیش؟

شاید خیلی از اون افراد چنین افکاری درباره تو نداشتن ولی تو میخوای این برداشت رو بکنی و شواهد علیه خودت جمع کنی

بنظرم بجای اینکه نگران دوست داشته شدن از طرف بقیه باشی رو خودت کار کن با خودت خوب باش و خودت خودتو دوست داشته باش اگر هنری استعدادی داری روش کار کن روی معاشرتت کار کن کم کم بهت جذب میشن 

اول باید خودت خودتو دوست داشته باشی و برای خودت جذاب باشی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا حالا به ابن فکر کردی که این نگاه رو خودت به خودت داری که در درون دیگران میبینیش؟شاید خیلی از اون ...

چجوری همچنین افکاری ندارن ولی یجوری نگاه میکنن بهشون با لبخند نگاه میکنم یجوری نگاه میکنن 

چایی می‌خوان بریزن لیوان منو نمیارن مثلا یه خوراکیی دارن به من فقط تعارف نمیکنن

چجوری همچنین افکاری ندارن ولی یجوری نگاه میکنن بهشون با لبخند نگاه میکنم یجوری نگاه میکنن چایی می‌خو ...

عزیزم اول سعی کن رابطه با خودت رو خوب کنی و خودت رو دوست داشته باش و برات این رفتارها مهم نباشه

عزیزم اول سعی کن رابطه با خودت رو خوب کنی و خودت رو دوست داشته باش و برات این رفتارها مهم نباشه

چجوری رابطه با خودمو خوب کنم؟ خودمو دوست دارم سعی میکنم مهم نباشه ولی خیلی سخته احساس پوچی دارم هم تو شهر غریبم هم تو اتاق😔

چجوری رابطه با خودمو خوب کنم؟ خودمو دوست دارم سعی میکنم مهم نباشه ولی خیلی سخته احساس پوچی دارم هم ت ...

عزیزم باید زمان بذارین و تمرین کنین برای رشد بیشتر عزت نفس. یا با مراجعه به روان شناس یا مطالعه کتاب های روان شناسی معتبر و تمرین

بعضی از باورهامون باید اصلاح بشن

بهت پیشنهاد میکنم کتاب زندگی خود را دوباره بیافرینید از جفری یانگ نشر ارجمند رو بخونی