بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عزیزم مایه همسایه داریم. خانومه به گفته خودش خیلی شوخه وباشوهرهامون شوخی های زیادی میکنه. رفت وامدی خیلی زیادی میکنه. بعد خودش صیغه یه اقا شده وشوهرخودش فوت شده. بعد حالا چندمدت پیش تومحلمون یکی ازهمسایه ها گفته بوذ بهش که ما اینجا زشت میدونیم یه زن باشوهرهامون شوخی زیادی کنه. اگرشوخی کنه میگیم خرابه اون زنه. اینم اومد درد ودل کردن که ما نون ونمک هرکی رو بخوریم ورفت وامد کنیم خیانت نمیکنیم. گفت همه بوشهری ها این طورن. خواستم ببینم راسته واقعا؟؟؟همتون اینقدر راحتین؟
عزیزم مایه همسایه داریم. خانومه به گفته خودش خیلی شوخه وباشوهرهامون شوخی های زیادی میکنه. رفت وامدی ...
راحت زیاده ولی همه نه مثلا مامان خودم راحت نیس ولی خاله هام وقتی میرن بازار با فروشنده ها راحتن البته از رو منظور نه و نه اینکه بخوان مثلا جلوش لباس عوض کنن ولی راحتن کلا نمیدونم چجوری منظورمو بگم بعضیا راحتن از رو منظور بعضیا نه همه جا همه جوره هست نمیشه اعتماد کرد
راحت زیاده ولی همه نه مثلا مامان خودم راحت نیس ولی خاله هام وقتی میرن بازار با فروشنده ها راحتن البت ...
اوهوم. این زنه بدجور رومخمه. شوهرم خیلی محل نمیده بهش به مادرشم میگه راه نده توخونت این زنک رو. ولی.... حالا دیروز اومد خونه مادرشوهرم. بهم مبگع باید شوهرتو به حرف بیارم اصلا حرف نمیزنه سلام میکنی کله اش رو تکون میده. دوست داشتم بزنم تودهنش زنیکه رو.
ولی اینکه با همسایه راحته راس گفته بنده خدا الان هر چی فک میکنم اقواممون راحتن با همسایه هاشون ولی بازم نمیشه قطعی گفت مثلا من ی مدت واسه خودم رفتم خونه زن عموم همسایشون بچش خونه زن عموم بود میرفت سرکار بعد ک میومد ناهار هم خونشون میموند بعد ب من و دختر عموم میگفت باهاش میرفتیم خونشون با عموم هم راحت بود یا خالم با همسایشون راحته با شوهرش هم راحته