2777
2789
عنوان

نوزاد تپل

31550 بازدید | 44 پست

همه نگران اینن بچشون خوب وزن بگیره ولی من نگرانیم برعکسه!!

دختر من موقع تولد وزنش ۴۲۵۰ بود الان که ۲.۵ ماهشه وزنش ۷۵۰۰ شده، لباسای ۳تا۶ ماهشو میپوشونم اندازشه. دکتر اولش میگفت هروقت بچه شیر خواست بهش بده اضافیشو بچه خودش بالا میاره!! حالا که دکترشو عوض کردم میگه بچه زیاد وزن گرفته سرساعت شیر بده پستونکم بده تا کمتر بخوره، الان تقریبا هر دوساعت ۲۰ دیقه شیر میدم 

اینطوری که به ساعت شیر میدم همش کلافست و نق میزنه و دستشو میخوره پستونکو با حرص و زیاد گاز میزنه وقت شیر خوردنم تندتند میخوره بعضی وقتا میپره گلوش و اخمو شیر میخوره البته بازم بعضی وقتا بالا میاره.

نمیدونم الان شیری که میدم اندازشه یا نه اینکارو کنم بهتره یا مثل سابق هروقت خواست شیر بدم بهش؟ 

بعضیا میگن راه بیفته درست میشه وزنش ولی من نگرانم همینطور چاق بمونه یا خدایی نکرده دیابت بگیره 😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا كه ماشاالله چشم نخوره ان شاالله دوما نگران نباش ٤ ماهگي اشتهاش كم ميشه ني ني من اينجوري بود

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹

بنظرم هرچقدرخواست بهش شيربده،بچه ي انقدري رو كه رژيم نميدن گناه داره،بچه ي خواهرمنم خيلي خيلي تپل بود ولي به راه افتادن كه رسيد لاغرشد

ميشه واسه ي خوب شدن داداشم يه صلوات بفرستي

بچه دختر دایی من مثل بچه شما بود هر وقت میخواست بهش میداد الان اینقدر چاقه 8 ماهشه نمیتونه چهاردستو پا بره دکتر گفته خیلی باید شیرتو کم کنی بچه خیلی چاق شده ولی نمیتونه بچه شیر نخوره مدام گریه میکنه عادت کرده معدش

خیال کن که غزالم بیا و ضامن من باش  

وووووی وووی ووووی😍😍😍😍😍😍🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗

منکه نی نی ندارم وسر درنمیارم

ولی غش کردم واسه تپل خانمممممم😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😍😍😍

فداش بشم نوووش جوننش

دکترهرچی میخادبگه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

تازه به خواهرمنم يه دكتر همينو گفته بود كه كمترشيربده ولي پيش يه دكترديگه بردكلي دعواش كرد كه بچه ي انقدريو كه نبايد رژيم بدي،الآن چهارده سالشه ني قليون شده

ميشه واسه ي خوب شدن داداشم يه صلوات بفرستي

عزیزم بچه های منم همین طور بودن ..با وزن ۴۸۰۰بدنیا اومدن ..وزن گیریش ماه اول دو کیلو بود .به تدریج شد ماهی یک و نیم و بهوعد ماهی نیم کیلو ...اشتهاشون همیشه خوب بود ..ولی خیلی هم فضول و شیطون بودن ..الان پسر بزرگم پنج سالشه .کمبود وزن داره .نگران نباش ..راه بیفته دندون در بیاره حسابی لاغر میشه ..تا میتونی بهش برس چون تو سن رشده و به شیر نیاز داره...بچه ها با یه سر ماحوردگی ساده وزن از دست میدن

من یه پسر شیطونم