2777
2789

سلام نمیخام جدا بشم، خودم وقت گرفتم، توی تاپیک قبلی درباره دعوامون گفتم، حالا میخام ببینم مشکل چیه که این خرید نمی‌بره منو، چرا بیرون نمیریم دوتایی،؟ چیا میپرسه؟ برم اونجا چی بگم؟ 

هیچ کس تنها نیست، همراه اول😃

شما مشکلاتت رو مطرح میکنی و خود روانشناس سوالات رو در مورد همون مشکلات از هردوتون میپرسه و در جوابهای همسرتون مطمنا از شما هم خواهد پرسید

و نمیشه دقیقا گفت چه سوالاتی پرسیده میشه

خوده جلسه و روند صحبتها هدایت کننده سوال هستش

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش هم بلدن چجوری سوال بپرسن هم بلدن چجوری یخ شمارو آب کنن 

نیاز نیس بدونی چی میپرسه 

فقط هرچی پرسید صادقانه جواب بده 

البته همیشه سعی کن مشاور خوب انتخاب کنی که اگر چند بار به در بسته بخوری و عوض کنی نا امید میشی از مشاوره  که خیلی ضرر بزرگیه 

هیچی اول میگه مشکلتون چیه. هر کدومتون چند دقیقه حرف میزنید بعد دیگه خود اون طرف سوالاشو میپرسه و چیزهایی که میخواد بدونه میگه

بعدش هم قرار جلسات بعدی رو میذارید که ممکنه بگه باز با هم بیاید یا اینکه جدا جدا براتون جلسه بذاره

شما مشکلاتت رو مطرح میکنی و خود روانشناس سوالات رو در مورد همون مشکلات از هردوتون میپرسه و در جوابها ...

چطوری بگم که حتی تو رخت خواب اول من باید برم منت کشی کنم اگر من نرم اون چند ماه هم بگذره نمیاد،،،، 

چون مشاور آقا هست 

به شوهرت حمله نکن. آروم و منطقی حرف بزن. چیزهای مختلف رو با هم قاطی نکن. رو یه چیز تمرکز کن

آخه اگه بخام هرجلسه یکی از مشکلاتمون بگم باید هزار بار جلسه بریم، چون هم خسیسه هم بد دل هم پررو و بد دهن 

چطوری بگم که حتی تو رخت خواب اول من باید برم منت کشی کنم اگر من نرم اون چند ماه هم بگذره نمیاد،،،، چ ...

قبل انتخاب مشاور به همه جوانب باید فکر کنی جون چند جلسه باید برید اگر فک میکنی راحت نیستی ی مشاور دیکه انتخاب کن بلاخره هزینه میخوای بکنی

چطوری بگم که حتی تو رخت خواب اول من باید برم منت کشی کنم اگر من نرم اون چند ماه هم بگذره نمیاد،،،، چ ...

مشکلی نداره بگو. اونم مثل دکتره دیگه. باز اگه راحت نبودی میتونی جلسات بعدی در موردش حرف بزنی. البته احتمالا خودشم میپرسه

قبل انتخاب مشاور به همه جوانب باید فکر کنی جون چند جلسه باید برید اگر فک میکنی راحت نیستی ی مشاور دی ...

مشاور خانم رو شوهرم قبول نداره میگه اون چه میفهمه و.... 

اگر قبل اینکه وقت گرفتی میپرسیدی بهت میگفتم جلسه اول رو خودت برو بعد جلسه بعدی رو با همسرت برو

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم