2821
2789
عنوان

چ غلطی بکنم حالا

285 بازدید | 27 پست

😐ی پسر اومد خاستگاریم سری اول جواب نه دادم بعد گذشت و دوباره اصرار کردن اینم بعد گذشت چند روز آشنایی گفتم بله . بعدش دیگ چت میکردیم مثلا میرفتیم بیرون . بعد وقتایی ک می‌رفتیم بیرون می‌دیدم اصلا رفتار و شخصیت ما بهم نمیخوره . ینی تازه داشت خودشو نشون میداد ی سری رفتار ها داشت ک من اصلا خوشم نیومد ولی قبل فهمیدن این موضوع شاید مثلا ی بار پیش اومده بود تو چت بگم بغلم کن .من اون موقع جوابم مثبت بود کم کم فهمیدم بدرد هم نمی‌خوریم . دیگ این نامزدی رو بهم زدم حالا مثلا چتام دستشه دو طرفه هم نمیشه پاک کرد شهرمونم کوچیکه چیکار کنم ،؟

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نامزدبودین دیگه 

نامزدی برااشناییه دیگه

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ🤍خدایاشکرت🤍همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

پاک نشه چ غلطی میخواد بکنه اصلا

بره ب مامانش بگه مامانش هم تو فامیل ابرو منو ببره چون نسبت دوری داریم با هم 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 
نامزدبودین دیگه نامزدی برااشناییه دیگه

چون شهر کوچیکه میترسم برن الکی پشتم بگن فلان بوده بسان بوده 

فقط همین؟

اره همین بغلم کن و بوسم کن این حرفا همین 

هیچی چیو چیکار کنی خب دوره‌ی اشنایی بود دیگ

مثلا بهش پیام بدم بگم پاک کن همه چیو و هیچی ب هیچ کس نگو یا حرکتی نزنم ؟

شکر خورده خودش و مامانش دیگه اینقدر بچه ننه

آخه یکی از فامیل ها ک واسطه ما بود امروز زنک زده ب مامانم گفته انکار دخترتون بابت شیرینی و گلی ک آوردن تشکر کرده و فلان بعد الان چرا گفته نه ؟ 

میگم باقیش نگه