2777
2789

خواهر من چند تازگی بچه شو بعد زایمان از دست داده .. خیلی حالش خرابه ..نه جایی میره نه با کسی حرف میزنه فقط شبانه روز توی اتاق روی تخت دراز کشیده.. غم از چشماش میباره.. شیرش هنوز میاد .. نمیدونیم چکار کنیم ترو خدا از تجربه هاتون بگین ؟ کسایی که بچه از دست دادن دوست داشتین اطرافیان چجوری باهاتون رفتار کنن؟ 

بچه از دست دادم پسر سه ماهه ، فقط درک میخاستم که کسی درک نکرد ، الان خواهرتون نیاز داره درک بشه من بعد یکسال بخودم اومدم

خدایا شکرت واسه هدیه آسمونی که بهم دادی (دخملم درسا)قدیمی تر از ۹۷ 

منو خواهرم باهم زایمان کردیم خواهرم بچش به رحمت خدا رفت واقعا حالش بد بود ولی مامان بابام یه لحظه تنهاش نزاشتن همه کار براش کردن تا حالش یکم بهتر بشه 

الان خدا یه گل دختر بهش داد 

روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨امام علي (ع)در ترسيم مظلوميت و غربت فرزندش مهدي (عج) مي فرمايد: «صاحب هذا الا مر الشريدُ الطريدُ الفريدُ الوحيد؛ صاحب اين امر، همان رانده شدهِ دور شده يگانه و تنها است»واسه ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست لطفا💚🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو خواهرم باهم زایمان کردیم خواهرم بچش به رحمت خدا رفت واقعا حالش بد بود ولی مامان بابام یه لحظه تن ...

تنها نگذاشتیم ولی خب اینکه با هیچکس حرف نمیزنه داره دیوونه مون میکنه 

مگه کسی میتونه با مرگ بچش به زندگی برگرده ،تا اخر عمر جگرش سوخته.....شاید فقط عادی به زندگیش ادامه بده

اما هیجوقت درد قلبش خوب نمیشه

بزارید سوگواری کنه . هواشو داشته باشید

👺🎀 ناشناسم :  https://daigo.ir/secret/61678083950

توقع نداشته باشید الان پاشه مهمونی بره، بگو بخند کنه و انگار چیزی نشده ،بزارید سوگواریشو بکنه ،بزارید خوب گریه هاش و بکنه ،نه تنهای تنها بزاریدش، نه کلا پیشش باشید ،اون یه وقتهای دوست داره تنهای اشک بریزه ،بعدش هم ببریدش پیش مشاور 

درک ینی چی عزیزم؟؟ واضح تر بگو مثلا چیا بگیم چی نگیم

مثلا من تا حرف بچم رو میزدم خانواده بهم میتوپیدن ول کن رفت قسمتش نبود ، اگه میموند شاید عقب افتاده میشد 

یا حالم خیلی بد بود استغفرالله،  کفر میگفتم ، میگفتم چرا خدا ناخواسته داد و با ۹ ماه استراحت مطلق بدنیا اومد و سه ماهه شد ازم گرفتش میگفتم خدا از همه ظلم تره ، زنداداشم با من بحث در حد جنگ می‌کرد که چرا اینجوری میگی مثلا میخاست دلداریم بده ، بنظرم یا دلداری ندید یا اگه دادید یه جوری بگید که آروم بشه ن با روح و روانش بازی کنید

عزیزم چه سختی کشیدی ... خدا برات جبران کنه برای خواهر منم 🤲

انشانه اتفاقا امروز یاد بچم افتادم بهمن ماه میشه دومین سالی که فوت شد، جگرم آتیش گرفته بود رو کردم به آسمون و حسابی اشک ریختم که خدا اگه خاستی عوضش رو بده قلبم آروم بگیره

بچه اولت بود؟؟؟ خواهر من بچه اولش بود با کلی ذوق و شوق ..ای خدا

ن چهارتا سقط یه مرده زایی ، یه دختر خوشگل دارم ، پسرم که آخری بود فوت شد