2777
2789

سلام دوستان گلم

همسر من یک‌برادر زاده داره که در کودکی‌پدرشو‌از دست داده و‌چون اختلاف سنی کمی با همسرم داره خیلی باهم صمیمی هستند.در حد برادر هستند. ایشون چند ساله ازدواج کردن و‌یک خانم فوق العاده بی ادب دارن که حتی در جمع ها به آدم درست و حسابی سلام نمیده و منو مثل جاریش میبینه.در واقع جاری نداره و همسرش تک فرزنده.

سالهاس همسر من حمایتش میکنه از گرفتن ماشین تا کمک های مالی زیاد.حدود ۵ ساله که در خانه ما ساکن هستن به صلاح خودشون دیزاین کردن و نشستن بدون ذره ای اجاره و حتی تشکر.

من خیلی حساس شدم‌به این موضوع چون ماهانه هم‌پول زیادی میگیره و همسرم‌برای بچشون کادوهای خیلی گرون وسایل اسکی و اسکیت و عینک‌شنای مارک و هرچی به ذهنتون بیاد میگیره.

از نظر شرعی و عرفی من چقدر حق اظهار نظر دارم؟

تا حالا هیچی نگفتم چون خودم در رفاه کامل هستم و ماهانه نزدیک ۵۰ از همسرم برای خودم میگیرم.

ولی بی ادبی و‌بی احترامی همسرش خیلی ناراحتم میکنه؟

الان نزدیک‌ یک میلیارد نقدی بدهکارهستن و ۵ سال مجانی در خانه ساکن هستن و یک پرشیا به اسمشگرفته همسرم.

تعداد رای : 9
نظرسنجی
1
8
88%
2
1
11%

والا خوبه تا الان چیزی نگفتی بهشون من بودم عمراااا میزاشتم شوهرم همچین کارایی در حقشون کنه البته اگه زنش با ادب و با لیاقت بود چرا اشکالی نداشت ولی اینکه میگی بی ادبه خیلی رو مخه واقعا

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا خوبه تا الان چیزی نگفتی بهشون من بودم عمراااا میزاشتم شوهرم همچین کارایی در حقشون کنه البته اگه ...

تا حالا به احترام همسرم‌چیزی نگفتم ولی واقعا راضی نیستم

میخوام بدون حق دارم راضی نباشم ؟

در حالت نرمال و طبیعی به اندازه خود همسرت حق‌تصمیم‌گیری و اظهار نظر داری اما باید ببینی شوهرت انقدر روشنفکر هست که بهت حق اظهارنظر بده! یا ممکنه واکنشش تند باشه و طرفداری اونارو کنه اینجوری تو بیشتر خورد میشی

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

در حالت نرمال و طبیعی به اندازه خود همسرت حق‌تصمیم‌گیری و اظهار نظر داری اما باید ببینی شوهرت انقدر ...

در مورد ایشون خیلی حساس هست

در واقع امانت برادرش می دونه

ولی در کل نظر واقعیش اینه که چون من کمبودی ندارم خیلی هم حقی ندارم نظر بدم

البته برای من هم ماشین و خونه گرفته به اسم خودم 

فقط میخوام بدون از نظر شرعی حق دارم راضی نباشم؟

بنظرم بی خیال شو.فقط از شوهرت بخواه دیگه اون خونه زندگی نکنن.بخاطر بی احترامیش

اینو گفتم گفت رفتارهای خانومش به من مربوط نیست من هر کاری میکنم به خاطر برادرزا‌مه

در ضمن ایشون ۴۰ سالشه فکر نکنین سنش کمه

در مورد ایشون خیلی حساس هستدر واقع امانت برادرش می دونهولی در کل نظر واقعیش اینه که چون من کمبودی ند ...

از حکم شرعیش اطلاعی ندارم ولی از نظر اخلاقی بله حق باشماست ولی با توجه به توضیحاتی که دادی اصلا هیچی نگو چون شوهرت طرف‌اونارو میگیره و این فقط شخصیت خودتو خورد میکنه

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

از حکم شرعیش اطلاعی ندارم ولی از نظر اخلاقی بله حق باشماست ولی با توجه به توضیحاتی که دادی اصلا هیچی ...

همسرم‌خیلی زرنگه

خیلی واضح طرفشونو‌نمیگیره ولی خب کار خودشو میکنه

گاهی میگم فکر کن میدی به یک نیازمند و بیخیال شو ولی گاهی که یاد رفتارشون می افتم میگم خب میتونیم این پولو بدیم به یک نیازمند واقعی که لا اقل ثوابی هم‌کرده باشیم

نه این‌که بدیم به یک قدرناشناس

ولش کن.شما که میگی همسرت خودتم عالی ساپورت میکنه.معلومه مرد با میرفتیم هست.نزار باهات بد شه.با اون خ ...

بله خیلی خوب و با انصافه واقعا

شاید اخلاق خانومش بهتر بود اصلا ناراحت هم نمیشدم

چون‌با این خانواده من احتیاجی ندارن ولی برای اونها هم خیلی کارها میکنه

منم میگم دنیا غیر قابل پیش بینیه

بهتره کمی عاقلانه تر کمک کرد