2777
2789
عنوان

بهترین فیلمی که دیدید چی بود

303 بازدید | 20 پست

؟ 

من خودم داگویل اثر لارس فون تریه 

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی )  - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متفقین 

یکی دیگم ۳فصل بود محشر بود روییایی فیلمش رمانی بود اسمش فعلانمیدونم 

انگل

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

دره ی من چه سبز بود 

خوشه های خشم 

دختر ایرونی 

چهارشنبه سوری 

کافه ترانزیت 

نیمه شب اتفاق افتاد 

گشت ارشاد ۲ 

اینا فیلم های مورد علاقه منن هزار بار دیدمشون 

پیج 

رستگاری در شائوشنگ

تو این فیلم بود که عاشق مورگان فریمن شدم خیلی قشنگ بازی کرد

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی )  - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود

خیلی زیادن خیلیییولی دکتراسترنج خیلی دووووس داشتم

اونم شماره ی یک خوب بود شماره دوش دیدم خیلی تخیلی بود دیگه نمیدونم شماره سه دادن یا نه 

دره ی من چه سبز بود خوشه های خشم دختر ایرونی چهارشنبه سوری کافه ترانزیت نیمه شب اتفاق افتاد گشت ارشا ...

خوشه های خشم فیلم شد ؟ کجا ساختتش ؟ من رمانشو خوندم 

داستانش چی بود عزیزم

یه پزشک متخصص هست که با لامبورگینی تصادف میکنه میوفته تو دره و دستش قطع میشه بعد میره دستشو عمل میکنه فکر کنم دستش درست کار نمیکنه

قشنگ یادم نیست

ولی بعدش سفر میکنه به هند یا یه کشوری شبیه به اون که از راهب ها کمک بگیره اونجا متوجه میشه قدرت ماورایی داره و ...

شایدم یکمیشو اشتباه گفتم چون خیلی وقت پیش دیدم