سلام . خانمهای باردار ایا همه شما لک لانه گزینی داشتید . مقدارش و مدت زمانش چقدر بود. رنگش چی .... چقدر طول کشید...... هفته چند داشتید
خدایا تنها تو هستی که قادر به تغییر احوال مایی هر چند ما گنه کاریم اما تو قطعا از وساطت انبیاء و اولیا الهی برای برآورده شده دعاهایمان دریغ نخواهی فرمود. آمین رب العالمین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدایا تنها تو هستی که قادر به تغییر احوال مایی هر چند ما گنه کاریم اما تو قطعا از وساطت انبیاء و اولیا الهی برای برآورده شده دعاهایمان دریغ نخواهی فرمود. آمین رب العالمین
هفته چند بارداریتونه.... یادتون هست که کمر درد هم داشتید یانه....... ببخشید میتونم بپرسم چند سالتونه......... ایا بارداری اولتونه......
بارداری اولمه، سی و یک سالمه. چرا ، همون موقع ها که موعد پریودم بود یعنی روز سی ام تا یک هفته بعدش کمر درد داشتم. مثل پریود. سینه ام هم خیلی ی درد میکرد ولی الان خوب شدم. الان هشت هفته ام.
دعا کنید منم باردار باشم.... آخه من یه سقط تو خرداد داشتم ... و دوباره اقدام کردم. دکتر گفت مشکل کروموزومی بوده که تو بارداری اول 65 درصد مردم دچارش می شوند. ولی تو بارداری دوم بدن زن خودش رو با کروموزمهای مرد تطبیق می ده
من 4 روز دیگه باید صبر کنم تا نتیجه معلوم بشه یعنی 4 روزه دیگه پریود میشم. بعداز سقط پریودهام طولانی شده یعنی 35 و 40 و 45 روزه شده دکتر گفت بعد سقط طبیعیه نگران نباش...
ولی روز تخمک گذاری را با کیت تونستم بفهمم کی بوده روز28 الی 30 پریودم.