2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان نمیدونم چی بخورم

200 بازدید | 25 پست

تازه فهمیدم تنبلی دارم. تنبلی شدید 

از روزی ک فهمیدم اصلا قندی جات نخوردم. ورزش مرتب روزانه دارم. ولی اکثر غذاها برام خوب نیست نمیدونم چی بخورم الانم برا همسرم خوراک مرغ و شوید پلو درست کردم برا خودم خوراک لوبیا گذاشتم. از الان تو فکر اینم شب چی بخورم. 

قراره بریم رستوران دعوتمون کردن نمیدونم چی سفارش بدم ک بد نباشه برام

خیلی هم حساسیت بخرج نده من همه راهی رفتم بازم همونه.فقط نزار وزنت بره بالا و فست فود و شیرینی جات کا ...

لعنت بهش 

کاریش نمیشه کرد 

انگار آب هم بخوریم واسمون میشه مضر 😪

یک عدد منتظر، در انتظار دیدن خط دوم پررنگ بیبی چک که زیر دو دقیقه ببینمش 🥲                                                                    خدایا ان شاءالله میشه من به زودی بچه ی خودمو که سالم و صالح و زیبا باشه به دنیا بیارم و به سلامتی و خوشی بغلش کنم؟ میشه بچه خودمو ببینم؟ دستاشو لمس کنم؟ بزرگش کنم خوب تربیتش کنم؟🥺🙏🏻    ان شاءالله من به زودی،یعنی همین سال ۱۴۰۴، به سلامتی و خوشی و به راحتی باردار میشم و جواب آزمایش خون بارداریم مثبت میشه و کلی خوشحال میشم و 9 ماه بارداری رو به سلامتی و خوشبختی و به راحتی می گذرونم چون من به لطف و مهربونی خدا امید دارم 💝 الهی آمین. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲🏻🌹🌸🌸💙💙.رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین.     خدایا خودت گفتی ازم کم نخواین زیاد بخواین و از یه طرف دیگه هم گفتی اگه صدام بزنین چیزی رو که بخواین بهتون میدم... حالا من امسال یه بچه سالم و صالح و باهوش، خوشگل و خوش قدم و پر روزی و با طول عمر زیاد، مهربون و صبور و سفید و یه خورده تپل میخوام ازت.بسم الله... ان شاءالله🥺. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤🎀🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی هم حساسیت بخرج نده من همه راهی رفتم بازم همونه.فقط نزار وزنت بره بالا و فست فود و شیرینی جات کا ...

میترسم آخه. کلا آدم ترسویی هستم در اینجور موارد 🥺

دارم رژیم میگیرم وزنم بیاد پایین این کارایی ک گفتین هم میکنم دارو هم دارم ک بخورم

بادام درختی یا کوهی؟ بادام درختی روزانه میخورم چندتا ویتامین E مکمل بگیرم قرصشو بخورم خوبه؟

بادام درختی 

منم مکملش گرفتم دارم میخورم قرصش 

تازه شروع کردم میگن که خوبه ولی من تازه شروع کردم نمیدونم هنوز

بادام درختی منم مکملش گرفتم دارم میخورم قرصش تازه شروع کردم میگن که خوبه ولی من تازه شروع کردم نمیدو ...

عزیزم ایشالا ک زود خوب شی برای منم دعا کنی🥺من خواستم باردار بشم چند ماه دیگه خواستم اقدام کنم رفتم سونو داخلی دادم دکتر گفت تنبلی شدید داری خیلی ناراحت شدم 

شما خفیفه یا شدید ‌؟ 

بادام درختی منم مکملش گرفتم دارم میخورم قرصش تازه شروع کردم میگن که خوبه ولی من تازه شروع کردم نمیدو ...

ورزش خیلی مؤثره. من قبلا تنبلی داشتم خفیف 

ورزش شروع کردم سه ماه مداوم و رعایت غذایی کردم. سونو دادم گفت کامل خوب شدی

ازدواج کردم ول کردم ناپرهیزی وزنم یکم رفت بالا دوباره شروع شد😢

عزیزم ایشالا ک زود خوب شی برای منم دعا کنی🥺من خواستم باردار بشم چند ماه دیگه خواستم اقدام کنم رفتم ...

انشالله عزیزم ناراحت نشو استرس بدترت میکنه

من چندماه پیش رفتم دکتر رفتم سونو گفت پلی کیستیک داری 

بعد دارو داد بهتر شدم ولی الان یکماهه تاخیر افتاده تو پریودیم با عوض شدن فصل هرسال اینجوری میشم نمیدونم چرا

ورزش خیلی مؤثره. من قبلا تنبلی داشتم خفیف ورزش شروع کردم سه ماه مداوم و رعایت غذایی کردم. سونو دادم ...

اره دکتر منم گف تو خونه ورزش کن ولی نه هر ورزشی 

گفت بیشتر تو خونه طناب بزن 

انشالله عزیزم ناراحت نشو استرس بدترت میکنهمن چندماه پیش رفتم دکتر رفتم سونو گفت پلی کیستیک داری بعد ...

من هرماه پریود میشم ولی دو سه روز عقب یا جلو داشت گفتم عادیه. تا اینکه از ماه قبل که پریود شدم پریودم ک تموم میشه یه هفته بعدش باز شروع میشه، این ک تموم میشه باز ی هفته بعد.. 

الانم پریودم. پریود قبلیم 11 روز طول کشید

چند وقته تنبلی داری؟ شدیده یا خفیف؟

شدید 

از نوجوانی و به ویژه دبیرستان 

یک عدد منتظر، در انتظار دیدن خط دوم پررنگ بیبی چک که زیر دو دقیقه ببینمش 🥲                                                                    خدایا ان شاءالله میشه من به زودی بچه ی خودمو که سالم و صالح و زیبا باشه به دنیا بیارم و به سلامتی و خوشی بغلش کنم؟ میشه بچه خودمو ببینم؟ دستاشو لمس کنم؟ بزرگش کنم خوب تربیتش کنم؟🥺🙏🏻    ان شاءالله من به زودی،یعنی همین سال ۱۴۰۴، به سلامتی و خوشی و به راحتی باردار میشم و جواب آزمایش خون بارداریم مثبت میشه و کلی خوشحال میشم و 9 ماه بارداری رو به سلامتی و خوشبختی و به راحتی می گذرونم چون من به لطف و مهربونی خدا امید دارم 💝 الهی آمین. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲🏻🌹🌸🌸💙💙.رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین.     خدایا خودت گفتی ازم کم نخواین زیاد بخواین و از یه طرف دیگه هم گفتی اگه صدام بزنین چیزی رو که بخواین بهتون میدم... حالا من امسال یه بچه سالم و صالح و باهوش، خوشگل و خوش قدم و پر روزی و با طول عمر زیاد، مهربون و صبور و سفید و یه خورده تپل میخوام ازت.بسم الله... ان شاءالله🥺. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤🎀🌹