2777
2789
عنوان

مگه میشه آدم در سن 23سالگی پزشک باشه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 74 پست
خب منم تو همین سایت پزشک 23ساله رویت کردم تعجب کردم آخه معلومه دوره ی طرحشم گذرونده چون درآمدش بالا ...

کیست این پزشک 23 ساله تو سایت خودمون ؟

بگو دیگه دکتر نریم همینجا ویزیت شیم راحتتتتتت😆

خب منم تو همین سایت پزشک 23ساله رویت کردم تعجب کردم آخه معلومه دوره ی طرحشم گذرونده چون درآمدش بالا ...

ایشون ۲۱سالگی فارغ التحصیل شدن یعنی ۱۴سالگی رفتن دانشگاه😆 تازه دوران بارداری و زایمان و مرخصی هاشم حساب کنی حدود ۱۳سالگی دانشجو شدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره ولی سال آخر با حقوق کار میکنن بالا ۳-۴ تومن دوره طرحشون

نه عزیزم یک سال اخر تحصیل ماهی ۴۰۰ الی ۵۰۰حقوق میگیرن. بعد که درسشون تموم شد میرن طرح و حقوقشون از ۴_۵ شروع میشه تا ۱۴_۱۵ که اونم باید منطقه خیلی خیلی نحروم کار کنی که این حقوقو بگیری

چندسال پیش یه مصاحبه نشون دادن موقع نتایج کنکور. یه پسره بود ۱۴ ساله بود. کنکور پزشکی قبول شده بود نمیدونم کدوم شهر بود. فقط قیافه اش یادمه لاغر و سبزه و موفرفری با قد بلند. جهشی خونده بود دیگه.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
زیر پوستی حسودیت شدا😆

😆😆 نه باور کن نه آخه میخوام بخونم واسه کنکورهمش میگن سنت بالاس واسه پزشکی گفتم اگه انقد زود تموم کرده خوبه که 😆😆😆😀

❤❤یا اله العاصین (ای خدای گناهکاران) ،گناهکارم بی دوست نیست ،بی حبیب نیست ،خدا به فکر ما گناهکارا هم بوده و اصلا درو.رومون نبسته این ذکرو داده به ماها که اگر روزی دیدیم گناه ها دلمون رو  قفل کرده و فکر میکنیم خیلی تنهاییم ی موقع سرخورده نشیم ،ناامید نشیم....با این ذکر قفل دلمونو باز کنیم  و با خدا حرف بزنیم (یا اله العاصین)...خدا همیشه مشتاقانه منتظر برگشتن ماست ❤❤
چندسال پیش یه مصاحبه نشون دادن موقع نتایج کنکور. یه پسره بود ۱۴ ساله بود. کنکور پزشکی قبول شده بود ن ...

رتبه اش هم سیصد و خرده ای شده بود

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
😆😆 نه باور کن نه آخه میخوام بخونم واسه کنکورهمش میگن سنت بالاس واسه پزشکی گفتم اگه انقد زود تموم ک ...

حاللااااا بخوووون

حالاااا قبول بشوووو

حالااا تموم کن

مگه به این سادگیاس

اینجوری همه دکتر بودن😆