2821
2789
عنوان

سیر

| مشاهده متن کامل بحث + 10995 بازدید | 126 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

همه میگفتن خودش درمیاد. اصلا فکر نمیکردم که درنیاد😦

اسیر ناتوان منم؛امیر مهربان تویی   بکن هرآنچه می کنی رضای من رضای تو     خدایا شکرت                                                                                                                                                                                      

ولی من 3 شب برای عفونت از سیر داخل واژن استفاده کردم 

اینقدر دارو استفاده کرده بودم که بدنم به دارو مقاوم شده بود و سه شب تا صبح سیر گذاشتم و بعد از اون تمام عفونت هام رفت و هنوزم برنگشته بعد یک سال

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم

باید سیر و لای یک گاز استریل میپیچیدی و بعد اون و با یه نخ میبستی و داخل میذاشتی مثل یک تامپون.و نخ باید بیرون میبود که راحت درش میاوردی.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
چند ساعته گذاشتي؟😑

نیم‌ساعته

اسیر ناتوان منم؛امیر مهربان تویی   بکن هرآنچه می کنی رضای من رضای تو     خدایا شکرت                                                                                                                                                                                      

برو دسشوری با شیلنگ اب بریز  

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....