2777
2789

؟

خواهر من کلاس دهمه و مثل خیلی از نوجوونای هم سن و سالش اعتقادی به نماز و حجاب نداره. یعنی نماز یا نمی خونه یا ادای نماز رو در میاره. 

بعد مامان من گییییییر که باید روزه هایی که ماه رمضون پریود شدی نگرفتی رو الان بگیری. امروز هم روزه است. 

یا مثلا وقتی که پریوده می خواد بره غسل کنه، مامانم توی حمام ختفش می کنه نگاهش می کنه که غسلش درست باشه. خوب وقتی این نماز نمی خونه، چه فرقی داره غسلش چیطوری باشه یا روزه بگیره یا نگیره. 

سوراخ دعاش گم شده. 

به نظرتون این کار درسته؟ خیلی حرص می خورم بابتش.

کاربر قدیمی سال 97 ام دوباره مجبور شدم اکانت بسازم می دونید چرا دیگه؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلومه ک نه

اینجوری ک بدتر زده میشه

من دخترم ۹سالشه خیلی ذوق داره امسال میتونه روزه بگیره ولی من خودم همش میگم فعلا کوچیکی نمیتونی بذار بزرگتر شی بعدا

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
نخیز مادرت بیکاره

واقعا هم بیکاره، یه زمانی می گفت برام کتاب رمان بیار بخونم، می بردم نمی خوند، اصلا فقط بنده خدا یا با تلفن حرف می زنه یا خوابه.

کاربر قدیمی سال 97 ام دوباره مجبور شدم اکانت بسازم می دونید چرا دیگه؟؟؟

بدتر زده میشه

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....

همه چی به دل آدمه  فقط همینو میدونم 

همین که به همه کمک کنی مهربون باشی هر کاری از دستت برای بقیه حیوان و انسان و گیاه برمیاد انجام بدی حسادت و بخیل نباشی و غیبت نکنی انسان خوبی هستی

هر کجا مرز کشیدند شما پل بزنید  

حالا گیر دادن ب نماز خوندن رو کاری ندارم

ولی اینکه میره موقع غسل کردن نگاه میکنه خیلی زشته

عزیزم شما بشین با مادرت صحبت کن خواهشا

به مادرت بگو این رفتار ها نتیجه ی عکس داره

بگو اگه خیلی نگرانی ک غسلش درست باشه بهش آموزش بده

با لباس جلوی خواهرت وایسه و ادای غسل کردن دربیاره که خواهرت ببینه و دقیق یادبگیره که مامانت هم دیگه نگران اشتباه یا درست انجام دادنش نباشه

و ب جای گیر دادن ب نماز خوندن، با صحبت کردن با خوبی های نماز و روزه رو گفتن خواهرت رو تشویق به این کار بکنه