2821
2789

چرا من انقد روحیم حساسه و حالم بد میشه 😰🤮🤮🤮🤮شما هم همینجوری هستین؟ 

دلم میخاست هیچوقت دنیا نیومده بودم تو این دنیا ادما چه حد میتونن پست بشن اخه دلیل این رفتارا چیه کسی میدونه؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هرچیزی در این دنیا با تضادش دیده و شکوفا میشه..یعنی تاریکی نشونه ی روشنی هست ...دلتون به نور خدا روش ...

سلام 

شما چی خوندید؟ 

گرچه شب تاریک است,دل قوی دار، سحر نزدیک است🎀خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل🌞نماند ستمکار بد روزگار،بماند بر او لعنت پایدار،سعدی

هرچیزی در این دنیا با تضادش دیده و شکوفا میشه..یعنی تاریکی نشونه ی روشنی هست ...دلتون به نور خدا روش ...

اصلا چرا باید همچین چیزایی باشه😭کاش میمردم کنجکاوی نمیکردم 

خواهرانه میگم ذهنتون رو درگیر این مسائل نکنین 

خود منم رفتم بخونم یکی دو خط خوندم بعد گفتم واقعا دونستن این مسئله جز اینکه مغزم رو اشباع می‌کنه بجای اطلاعات مفید چه نتیجه دیگه ای داره 

هر نری که درخواست میده بهتره بره در مورد پدر واقعیش تحقیق کنه

اگه منطورت تاپیک قتل واینا س 

ببین من میگم علی سلامت اصلا ی ادم پست بیشرف هرزه 

چرا ی دختر باید اغفال بشه باهاش بره تو باغش واقعا یعنی اون دخترا نمیدونن تو باغ ممکنه چ اتفاقایی بیفته 

یا چرا ی ادم باید سرشو بندازه پایین طرف بگه داروها تو باغ هست باهاش بره بگه نمیخوام بیاد بیرون یا با چندتا دیگ بره 

این دوره، دوره اینکه شش دانگ حواست جمع کنی دیگ به بهانه اینکه تو زنمی و اینا فریب نخوریم 

الان دیگه دیره چجوری از ذهنم پاکش کنم

برو پیاده روی یا تو خونه ورزش کن یا کتاب بخون یا فیلم ببین 

هر نری که درخواست میده بهتره بره در مورد پدر واقعیش تحقیق کنه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز