2777
2789
عنوان

ترو خدا بی بی چک تا چند دقیقه اگه خط بیفته درسته وجواب مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 7664 بازدید | 79 پست
اره ان شالله مثبته نگران نباش همین امروزم میتونی بیبی چک بزنی..

یعنی ادرار اول صبح و بعدا فرقی نداره.شنیدم باید اول صبح تست کنی

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی ادرار اول صبح و بعدا فرقی نداره.شنیدم باید اول صبح تست کنی

چرا ادرار ک غلیظ تر باشه خط بیبی چک پرنگ تره

ولی شما همینطوریش بتات بالاس بنظرم لازم نیست حتما فردا بزنی چون بیبی چکت خیلی پرنگه

دوتا بیبی چک بگیر یکیشو امروز بزن یکیشو فردا

من خیلیا رو دیدم ک شب زدن و فهمیدن باردارن

خوش اومدی عشق کوچولوی من  
چرا ادرار ک غلیظ تر باشه خط بیبی چک پرنگ تره ولی شما همینطوریش بتات بالاس بنظرم لازم نیست حتما ف ...

چقد خوب دعا کن بازم عزیز برام .الان تقویم حساب کردم فردا موعدمه .انشالله پری نیاد 😫...بس که شوکه شده بودم سوتی دادم شوهرم فهمید ولی بهش گفتم به این بی بی چک نواریا اعتمادی نیس و هنوز موعدم هم نشده گفتم نمیشه روش حساب کرد‌.وای چقد دهن لق بودم 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
باشه عزیزم انشالله فردا یک تست دیگه میزنم  دعا کن اونم مثبت بشه  اگه مثبت شد میرم دکتر برا ...

ان شاءالله مثبته بیبی که همون اول نشون بده مثبته 

منم دقیقا همین طور شد تو اقدام اول که البته فکرشم نکی کردم.

الان یه نی نی تو دلت داری😍😍😍😍

خدا دامن همه ی منتظرهارو سبز کنه😢😢😢😢😢😢

آمین

توسل بر امامت(حق شاه نجف)کن، حمایت می‌کندحتما😍
چرا ادرار ک غلیظ تر باشه خط بیبی چک پرنگ تره ولی شما همینطوریش بتات بالاس بنظرم لازم نیست حتما ف ...

من بعد از ظهر زدم درست هم بود 

چه بعداز ظهری بود😍😍😍😍😍

صبح مال اون بندگان خدایی که مشکل دارن یا دیر باردار میشن 

ان شاء الله همه منتظرا مامان بشن

توسل بر امامت(حق شاه نجف)کن، حمایت می‌کندحتما😍
چقد خوب دعا کن بازم عزیز برام .الان تقویم حساب کردم فردا موعدمه .انشالله پری نیاد 😫...بس که شوکه شد ...

مبارکه خانمی درسته منم واس دوتا بچهامم بی بی چکام عین اینا بودیادش بخیر ..

انشالله  خدا به همه منتظرا یک نی نی بده الهی امین ‌..بازم ممنونم دوستای خوبم 😍😘

عزیز اون ک رو بی بی چک نوشته max منظورش ماکزیمم ادرار هست بین چه مثبت پررنگیه...مبارکت باشه..انشالل ...

انشالله عزیزم جواب مثبت بگیری 😊بیای خبرشو بدی