2777
2789
عنوان

ترو خدا بی بی چک تا چند دقیقه اگه خط بیفته درسته وجواب مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 7664 بازدید | 79 پست
مرسی از همتون هنوز شوهرم خوابه با اینکه دیشب دیر خوابیدم تز ساعت چهار یکدفعه ای بیدار شدم هی وسوسه ش ...

سلام عزیزم مبارکه .مثبت افتاده .اما برای تیروییدت دکتر غدد باید بری بهت قرص میده ک حتما باید روزانه ناشتا بخوری تا خوب بشی .اگر نخوری خدایی نکرده رو نی نی تاثیر بد میزاره .عفونتت هم اگه زیاد باشه بهت پماد میدن چیز خاصی نیست گلم .بازم میگم مبارکت باشه ایشالله نی نیتم سالم بدنیابیاد بغلش کنی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازم مرسی بابت تبریکتون دوستای عزیزم ...وایی خدایا شوکه شدم بدجور اصلا فکر نمیکردم دوخط بیفته .خدایا من همین الان فهمیدم بهم نی نی دادای شکرت خدایا ازت میخوام لطفا لطفا به همه منتظرا و دوستان نی نی سایتی عزیزم که منتظرن اونا هم این لحظه رو تجربه کنن .امین 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
عزیزم مبارکه کم کاری تیروییدتو جدی بگیر قرص بخور ماه های اول مهمه ایشالا به سلامتی بیاد بقلت

باشه گلم حتما میرم دکتر

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

[QUOTE=48417865]ایشالا به سلامتی بغلش کنی خواهر    [/QUOTEمرسی گلم . انشالله از خدا میخوام هرکسی که نی نی میخواد خدا بهش بده 

بازم مرسی بابت تبریکتون دوستای عزیزم ...وایی خدایا شوکه شدم بدجور اصلا فکر نمیکردم دوخط بیفته .خدایا ...

امین 

الهی هیچ راه نجاتی نداشته باشی                                              وقتی غرق در خوشبختی هستی😍

به همسرت نگو فعلا .فردا یه مارک دیگه امتحان کن مطمئن بشی بعد هر چند که دیگه این پررنگی مثبته . فردا هم مثبت شد .یه هفته ای صبر کن برو آزمایش . خیلی ها آزمایشم میرن مطمئن میشن بعد به همسرشون میگن و سوپرایز 

آخه هستن مواردی که بی بی مثبت شده و آزمایش منفی البته به ندررررررت

گلم اینارو نگفتم که تو دلتو خالی کنما محض اطلاع و احتیاط گفتم 

انشا...بسلامتی بارداری آمین 

خدایا دل منم شاد کن . لطفا بگو آمین 
به همسرت نگو فعلا .فردا یه مارک دیگه امتحان کن مطمئن بشی بعد هر چند که دیگه این پررنگی مثبته . فردا ...

ممنون عزیزم پس یعنی یک هفته دیگه برم آرمایش؟

ممنون عزیزم پس یعنی یک هفته دیگه برم آرمایش؟

تو گروه ما بودن کسانیکه تاریخ پریودی که بی بی مثبت شده بود رفته بودن آزمایش دکتر گفته بود زود رفتی . حالا میل خودت. بزار دوباره کاری هم نشه برات 

خدایا دل منم شاد کن . لطفا بگو آمین