2777
2789

خانما برنامه میلی فوق العادس واقعا من طبق تجربه ای ک دارم و استفادع کردم مثل قلک پولای خوردم ریختم داخلش و تبدیل به طلا کردم الان 5گرم دارم و میتونم حضوری برم تحویلش بگیرم.

فقط یه سوال این 5گرم به صورت شمش هست طلا فروشی های حضوری با قیمت بهتر میخرن یااز خود برنامه بفروشمش؟؟

برنامه با قیمت روز ازم میخره و طی 12ساعت به حسابم واریز میکنه .

اگه شماهم برنامشو میخواید کد معرفمو بزنین 

milli-ezagl

به هردومون 5میلی گرم طلا میده نوش جونتون ،

دم سازندش گرم

عزیزم هرکی با کد بنده وارد شد و 5میلی گرم دریافت کرد میخواست برداشت بزنه آموزش اینجا میزارم.

برای برداشت کردن مبلغتون

گزینه فروش بزن 5 میلی گرم داری الان همین مقدار وارد کن بفروشش ، بعد برو داخل کیف پولت ، اونجا گزینه برداشت بزن شماره شبا ازت میخاد ، شماره حسابی بده که به اسم خودت باشه چون کد ملی و شماره حساب باید به اسم یک شخص باشه.

تا صبح به حسابتون واریز میشه🌸

اگر هم میخواید مبلغتون بیشتر بشه لینک خودتون برای دوستاتون بفرستین تا اوناهم با لینک شما وارد شن و به هردوطرف مجدد 5میلی گرم طلا هدیه میده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به درد نمیخوره دانلود نکنیداین کاربر میخواد شماها ثبت نام کنید کد معرفشو بزنید یه چیزی به اون میرسه ...

شما که اطلاعات ندارید بیخود حرف نزنید عزیز.

بالا گفتم هدیه به دوطرف تعلق میگیره.

هروقت نصب کردی و بهت تعلق نگرفت بیا حرف بزن و چرت پرت بگو بدون آگاهی