نيلووووو مدیر عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 815 عنوان بینیمو عمل کردم تا الان خوابم نبرده لطفا بیاید😢 | مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 33 پست چن روزه بینیمو عمل کردم موقع شب ک میشه میخوام طاق باز بخوابم کمزدرد شدید میگیرم. روزا طاق باز میخوابم کمردرد ندارم ولی شب ک میشه شروع میشه کمزدردم. چیکار کنم خسته شدم دیگه ی خواب راحت ندارم. تا الان هرکار کردم خوابم نبرده از کمردرد. شما هم کمردرد داشتید علتش چی بود 1403/08/24 | 03:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نيلووووو مدیر استارتر عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 815 نمیدونم شاید بستگی به بدن داره اما من نه کبودی داشتم نه ورم موقع برداشتن گچ اینقد بینیمو دووووست داش ... استخونی بودی یا گوشتی؟؟
نيلووووو مدیر استارتر عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 815 من عذاااب کشیدم یعنی درد نداشتم ولی عذاب کشیدم سرهمین خوابیدن و غذا خوردنفکر کن پری شدم شب عملم😐سوو ... از وقتی عمل کردم ی خواب راحت ی شب نداشتم . دیشب تا ساعت 4ونیم کمردرد داشتم بخاطر طاق باز خوابیدن. شب ک میشه اخر شب کمردردم شدید میشه خیلی سخته
binam20 عضویت: 1402/03/22 تعداد پست: 1136 بینی من اینجور شده پره های بینی. طبیعیه یا همینجور میمونه؟ ی اندازه نیست چرا من قبل عمل دکترم پره های بینیمو دید و نشونم داد گفت ببین شبیه هم نیستن بعد عمل نیای بگی چرا اینجورین تا جایی که بشه شبیه هم میشه!صددرصد قبلن توجه نکردی و مثل هم نبودن اره بهتر میشه چون الان بینی ورم داره بِگُذار،صَبرداشتَنهُنَرِ(طُ)باشَد!KURD🤍🕊️
مداد_رنگی22 عضویت: 1403/04/14 تعداد پست: 15968 بینی من اینجور شده پره های بینی. طبیعیه یا همینجور میمونه؟ ی اندازه نیست چرا ببین هیچوقت صد در صدی عین هم در نمیادمهم اینه که در حدی نباشه که مشخص باشه تو ذوق بزنهگرچه اولش بخاطر ورم ممکنه نامتقارن باشه ولی الان همینطور هم خوبهپیج تجربه عمل بینی رو دنبال کن جواب همه سوالات رو دادن