2777
2789
عنوان

دیگه از لاغر بودن حالم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 30 پست
والا درگیر چاقی نشدی ک بیینی دردش به مراتب بد تره

از شنیدن این حرف دیگه اعصابم داغون شده

من ک نمیخوام ۱۲۰ کیلو بشم همون کمبود وزن خودمو جبران کنم 

این کاربری تنها برای یک نفر نیست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تاپیک بغل از چاقیش اشکش در اومده بودخوبی کمبود وزن اینه هرچی دلت بخواد تو هرتایمی دلت بخواد میتونی چ ...

اگه اشتها نداشته باشی، نمیتونی بخوری، من بالا میارم زیاد بخورم، زودم سیر میشم

دُوری هستم با حافظه ۳ ثانیه‌ای🐟چون روی تعداد پستام وسواس دارم، بعد از ۳ دقیقه پاکشون میکنم🙂‍↔️متوجه شدم شناساییم کردی، سوتی دادی😉😄کاش نجاتم بدی🥺😔🖤کاش میشد همه پستا و تاپیکامو حذف کنم که اینجا هیچ اثری ازم نباشه😫کاربر الحجاب زن نما هستش، درخواستشو قبول نکنید، دنبال کثافتکاریه🤦🏻‍♀️نشان تو گه از زمین، گاهی ز آسمان جویم، رهی اگر پویم، ره تو می‌پویم، بگو کجاییی؟🫠با یاد توام هرجا هرجا، ترکت نکنننننم❤️

منم اصلا حرف بقیه برام مهم نیست ولی بحث اینه که خودم این مدلی دوس ندارمهمونقدر که چاقی مفرط عذاب آور ...

ماهم خدا آفریده دیگه 🤣 چه میشه کرد !

منکه هررررچی میخورم چاق نمیشم 

حتی گفتن بعد ازدواج چاق میشی ، نشدم 

حالا میگن بعد زایمان 😐

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱 

اگه اشتها نداشته باشی، نمیتونی بخوری، من بالا میارم زیاد بخورم، زودم سیر میشم

اشتهات باهیچی باز نمیشه؟؟ چیزی و امتحان کردی؟ 

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

منم ۲۵ کسلو کمبود وزن دارم و یمدتم خیلی حالم بد بودالان دیگ برام مهم نیستحتما لباس سایزت هست بیشتر ب ...

نیه خویشکه ی گیان اگریش بت جوان نیه له برم

این کاربری تنها برای یک نفر نیست
اشتهات باهیچی باز نمیشه؟؟ چیزی و امتحان کردی؟

تو سالای مختلف چند تا دکتر رفتم، داروی اشتهاآور خوردم، اصلا تاثیر نداشت

دیگه ول کردم

دُوری هستم با حافظه ۳ ثانیه‌ای🐟چون روی تعداد پستام وسواس دارم، بعد از ۳ دقیقه پاکشون میکنم🙂‍↔️متوجه شدم شناساییم کردی، سوتی دادی😉😄کاش نجاتم بدی🥺😔🖤کاش میشد همه پستا و تاپیکامو حذف کنم که اینجا هیچ اثری ازم نباشه😫کاربر الحجاب زن نما هستش، درخواستشو قبول نکنید، دنبال کثافتکاریه🤦🏻‍♀️نشان تو گه از زمین، گاهی ز آسمان جویم، رهی اگر پویم، ره تو می‌پویم، بگو کجاییی؟🫠با یاد توام هرجا هرجا، ترکت نکنننننم❤️

از شنیدن این حرف دیگه اعصابم داغون شدهمن ک نمیخوام ۱۲۰ کیلو بشم همون کمبود وزن خودمو جبران کنم

والا من نگفتم ۱۲۰ کیلو شو یا نشو 

میگم چاقی خیلی بدتر از لاغری و وضعیت تو هست و درکل همه از چیزی ک هستن ناراضی ان

الان چاقا هم میگن من نمیخوام ۴۵ کیلو بشم میخوام وزن نرمال خودم بشم

وقتی نمیشه نمیشه دیگه ادم خودخوری کنه درست میشه؟

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

نیه خویشکه ی گیان اگریش بت جوان نیه له برم

دی تو کوردی مگر کوردی ناکیته برت؟

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه