2777
2789
عنوان

دیگه از لاغر بودن حالم بهم میخوره

339 بازدید | 30 پست

۲۰ کیلو کمبود وزن دارم

همه چی به تنم زار میزنه

هفته دیگه عروسی دعوتم امروز رفتم لباس بخرم تو تن مانکن و مشتریای دیگه ب حدی قشنگ بود که دلم براشون ضعف می‌کرد خودم که پرو میکردم لباسو از چشم بقیه ام مینداختم

اصلا اشتها ندارم به زورم اگه بخورم بالا میارم

میخوام خودمو تو خونه حبس کنم دیگه💔💔💔💔💔💔💔

این کاربری تنها برای یک نفر نیست

منم ۲۵ کسلو کمبود وزن دارم 

و یمدتم خیلی حالم بد بود

الان دیگ برام مهم نیست

حتما لباس سایزت هست بیشتر بگرد

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان همه دنبال روش های عمل تهاجمی ان که مثل ما لاغر شن بعد تو ناراضی ای؟

منکه اصلا کاری به حرف مفت بقیه ندارم که زن چاق و گنده میپسندن 

خودم که از خودم راضی ام 🥰

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱 

خوشبحالتتت

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

تاپیک بغل از چاقیش اشکش در اومده بود

خوبی کمبود وزن اینه هرچی دلت بخواد تو هرتایمی دلت بخواد میتونی چیزی بخوری

کلی لباس لش میتونی بپوشی خیلی حال میده 

از دید مثبت ب عیب ها نگاه کنی همه چی حله

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

دکتری چیزی برو قرص زینک هم میگن تاثیر دارن دختر داییم از وقتی استفاده میکنه سیرمونی نداره نسبت به قبل هم بهتر شده شرایط استفاده شو نمیدونم سرخورد نخوری یه وقت

جهان که لطف ندارد ، بگو نجف چه خبر؟

لاغری خیلی بهتره🥲

تفریط و افراط تویه هرچیزی بده خوبی نداره منی ک ۲۵ کیلو کمبود دارم یجور اسیب میبینم خانومی که ۲۵ کیلو اضافه وزن داره یجور دیگه و متاسفانه هیچ کدومم خوب یا بهتر نیستیم 

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

والا درگیر چاقی نشدی ک بیینی دردش به مراتب بد تره 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

اره بیش از حد لاغری، برات لباس کم هست

اندازه منم مانتو و شلوار و ..... نیست

بده خیاط ماهر بدوزه

دُوری هستم با حافظه ۳ ثانیه‌ای🐟چون روی تعداد پستام وسواس دارم، بعد از ۳ دقیقه پاکشون میکنم🙂‍↔️متوجه شدم شناساییم کردی، سوتی دادی😉😄کاش نجاتم بدی🥺😔🖤کاش میشد همه پستا و تاپیکامو حذف کنم که اینجا هیچ اثری ازم نباشه😫کاربر الحجاب زن نما هستش، درخواستشو قبول نکنید، دنبال کثافتکاریه🤦🏻‍♀️نشان تو گه از زمین، گاهی ز آسمان جویم، رهی اگر پویم، ره تو می‌پویم، بگو کجاییی؟🫠با یاد توام هرجا هرجا، ترکت نکنننننم❤️

الان همه دنبال روش های عمل تهاجمی ان که مثل ما لاغر شن بعد تو ناراضی ای؟منکه اصلا کاری به حرف مفت بق ...

منم اصلا حرف بقیه برام مهم نیست ولی بحث اینه که خودم این مدلی دوس ندارم

همونقدر که چاقی مفرط عذاب آور و بده لاغری هم همینطوره

هیچکدوم زیاد از حد خوب نیس

این کاربری تنها برای یک نفر نیست
تفریط و افراط تویه هرچیزی بده خوبی نداره منی ک ۲۵ کیلو کمبود دارم یجور اسیب میبینم خانومی که ۲۵ کیلو ...

😔اره همینطوره هیچکس از وضعیت خودش راضی نیس منم ۱۵ کیلو اضافه دارم🥴

آقامون میگه ؛ « ژلوفنشم »🥺🙈🤪