2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی از خوراکی های که با شوهراشون میرم بیرون میخورم هم میذارن

برای پول یسری ادما خودشونم میفروشن چرا انقدر ساده ایی 

چرا پشت پرده این بلاگرا و شاخهای مجازی نمیبینی 

دقیقا این شاخهای مجازی از عمد با پول همین مردم که میرن لایک و ریپلایشون میکنن میرن رستوران و از عمد ...

اره دقیقا ...پارسال یه مدت میرفتم بت گوشی همسرم اینستا ... بعد دیدم از لحاظ روانی بهم میریزم همش فکر میکنم بچه هام خوب غذا نخوردن خوب میوه نخوردن و ....

بعد دیدم نه بابا زمان بچگیای خودمم همینطوری بوده همیشه ساده بوده میوه ها و غذاها...مگه اون زمان تجملات بود اخه...

توکل برخدایت کن کفایت میکند حتما❤️التماس دعا🙏

چرا من نگاه میکنم حسرت نمیخورم

ببین مافیای پشت بلاگرا و شاخهای مجازی هدفش همین ناامید کردن مردم و جووناس کم کم توام اسیر میشی 

هدف اون گروهکهاو سازمانهایی که بهشون وصلن اینه 

یدختری تعریف میکرد تو اینستا میگفت ی سازمانی بلاگر میخواستن رفتم گفتن خونه ماشین لباس خوردو خوراک و حقوق ماهیانه بهت میدیم فقط اون هدفی که ما بدنبالش هستیم و جلوی دورببین نمایش بده 

اینستا گند زد

اینستا باعث شد مردم خیلی ناامید بشن از زندگی هدفشون این بود 

یکی از مشکلات مردم همین اینستاس باید زودتر فیلترش میکردن 

قاتل جوون جووناس فساد فحشا مواد خلاف ...