2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره همون اینستا.خواهر شوهرم لعنتی اعصابم و خراب کرده

حذفش کن اینستارو...من اصلا نمیرم اینستا...

یه روزایی منو بچه هام میبینی خوراکی و میوه نداریم

بعد بخوام اینستارو بازکنم باید بهترین خوراکیارو ببینم ... پس اصلا نمیرم اینستا راحت ترم

توکل برخدایت کن کفایت میکند حتما❤️التماس دعا🙏

عزیرم شاخهای مجازی نون شبشونو از ویو و لایک اینستا و یوتیوب و تبلیغات در میارن اگه اینجوری دلت امثال مثل تورو نسوزونن که گشنه میمونن

مخصوصا اون شاخای مجازی که خارج ایرانن و مدام میخوان دل ملت در سختی و بسوزونن یا تحقیر شون کنن

فکر میکنی اینهمه نمایش برای چیه برای این دل مردمو بسوزنن و جلب توجه کنن 

حذفش کن اینستارو...من اصلا نمیرم اینستا...یه روزایی منو بچه هام میبینی خوراکی و میوه نداریمبعد بخوام ...

خودم کرم دارم انگار بدون اینستا نمیشه زندگی کرد خودآزارم

فقط خدا حقیقت دارد
اینستا داری؟من ک ندارم دوس ندارم زرق.و برق زندگی های دیگه رو ببینم...اینطوری راحت ترم

دقیقا منم همینطور اینستا ندارم خیلی بدم میاد از اینایی که هر کاری میکنن استوری میذارن 

حذفش کن اینستارو...من اصلا نمیرم اینستا...یه روزایی منو بچه هام میبینی خوراکی و میوه نداریمبعد بخوام ...

دقیقا این شاخهای مجازی از عمد با پول همین مردم که میرن لایک و ریپلایشون میکنن میرن رستوران و از عمد استوری میکنن دل بسوزونن 

گاهی غذای خاصی نیست ی فیله مرغ معمولیه ولی چون یجوری تزئینش کردن یسری ادما فکر میکنن چی هست 

یسریشون هم که خارج ایرانن متصل به گروهکهای خاصین که هدفشون اینه مردمو خسته و ناامید کنن ذاتشونو خدا میشناسه