2777
2789

جواب بديد دوستاي خوب

خودم همين لحظه دارم به اينده فكر ميكنم

ارزوم اينه برم سر خونم ولي ميدونم اينجوريم هيچي درست نميشه

شما چطور؟

و من اکنون در حوالیِ بیست سالگی دانستم که عشق غمگین است وقتی تو آنجا در تمامِ عکس هایت میخندی و من اینجا ذره ذره تمام میشوم...ميشه يه صلوات براي ارامشم بفرستيد،خواهشا🙏🏻

الان فقط میخوام بخوابم

خدایا چرا خوابم نمیبره

پوکیدم دیگه بس که تو تاپیکها چرخ زدم

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان فقط میخوام بخوابم خدایا چرا خوابم نمیبره پوکیدم دیگه بس که تو تاپیکها چرخ زدم

الهي بگردم

ذكر يا علي پشت هم بگو زودي خوابم ميبره

و من اکنون در حوالیِ بیست سالگی دانستم که عشق غمگین است وقتی تو آنجا در تمامِ عکس هایت میخندی و من اینجا ذره ذره تمام میشوم...ميشه يه صلوات براي ارامشم بفرستيد،خواهشا🙏🏻
شر رییسم کنده بشه

اي جانم

انشالله گلم

امروز خيلي التماس امام حسين و امام رضا كردم پاي زيارت عاشورا ...

ايشالله مشكلم حل شه ديگ هيچ غمي برام نميمونه😢

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️