2777
2789
عنوان

ازدواج تو سن بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 2202 بازدید | 158 پست
به خدا خوبن ولی به دل من نمیشینن به خدا زبونم نمیچرخه بگم بله اصلا موندم چه خاکی بریزم سرم خانواده ا ...

شما به دعا اعتقاد دارید؟ 

ببین با چیزایی که گفتی من حدس میزنم براتون دعا شده باشه ، چون میگی به دلم نشستن ولی زبونم نمیره بله بگم ، فک میکنم کسی برات دعا کرده. 

راستش ما خیییلی به دعا اعتقاد داریم و بارها و بارها به چشم دیدیم ماجراهای مشابه شما رو 

خدانکنه باشه ولی امکانش هست پیگیر باش بنظرم❤

نه خیلیا میگن نداریم. در کل خواستگار سنتی زیاده ولی همه چی تموم نیستن اتفاقا بدن فقط اعتماد به نفسشو ...

خب یسوال 

شما یا دخترای دیگه مثلا چه چیز بالا و .... دارین که میگین همه بدن و فلانن 

در کل چه چیز باعث میشه هیچکسو در حد خودتون ندونین

مرد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه خیلیا میگن نداریم. در کل خواستگار سنتی زیاده ولی همه چی تموم نیستن اتفاقا بدن فقط اعتماد به نفسشو ...

جسارتا چجوری این کارو کردید؟ 

ببخشید میپرسم دوست نداشتید جواب ندین

اگه شرایطشو داری یه مدت از اون شهر برو . مثلا یک ماه . یکماه برو یه شهر دیگه یه جایی اجاره کن و زندگ ...

خانواده ام اجازه نمیدن متاسفانه. دقیقا گاهی فقط به تنهایی و سکوت و آرامش احتیاج دارم. خیلی دلم میخواد برم سر خونه زندگی خودم کارای خونه خودمو بکنم اینقدر سر هر چیزی به همه جواب پس ندم همه ازم توقع دارن و.... خدایی سخته بچه آخر زیاد بمونه خونه 

عزیزم سنت بالا نیستش که، معیارات شاید خیلی کمال‌گرایانه‌س که سختت بوده کسیو قبول کنی

به خدا کلافه ام. همش با دوستام مقایسه میکنم خودم رو اونا چند ساله دارن یه زندگی رو اداره میکنن و من ..... معلومه نیست کی ازدواج کنم کی بچه بیارم دیگه نه اعصابی نه حوصله ای نه ذوق و شوقی‌ تورو خدا دخترا دیر ازدواج نکنین عجله نکنینا ولی مثل منم خوب نیست 

عزیزم خدا می‌فرسته خودتی که قبول نمیکنی

تورو خدا برام دعا کن حیلی داغونم یکی باشه اونجوری که میخوام که این زبون وا مونده بچرخه بگم بله برم سر خونه زندگیم جبران همه این سالا بشه برام 😔💔

به خدا کلافه ام. همش با دوستام مقایسه میکنم خودم رو اونا چند ساله دارن یه زندگی رو اداره میکنن و من ...

من ۲۸ سالمه ولی ترس دارم ازدواج کنم نمیدونم چرا، از طرفی میدونم سخته با خانواده زندگی کردن هر چی هم سن بره بالاتر سخت تر میشه، بالاخره اخرش باید دل رو بزنم به دریا توکل کنم و برم😃 فکرشم میکنم تا همیشه با خانواده زندگی کنم دیوونه میشم

اولا سنت بالا نیست. بالا یعنی نزدیک پنجاه. حتی چهلم زیاد نیست.دوما شما باید خودت دنبال همسر مناسب و ...

شهر ما کوچیکه تو فامیل و در همسایه همه زیر ۳۰ ازدواج کردن و بچه دارن. اینجا محیط کوچیکه مثل شهرای بزرگ نیست مدتی با کسی ارتباط بگیری و کسی نفهمه بعد مثلا ازدواج کنی بفهمن به فنا میریم یعنی دیکه مورد خوب سراغت نمیاد و کلی حرف پشت سرته 

تورو خدا برام دعا کن حیلی داغونم یکی باشه اونجوری که میخوام که این زبون وا مونده بچرخه بگم بله برم س ...

عزیزم دختر عموم خواستگار زیاد داشت و خدایی زیبا هم است اما خواهرای کوچیکترش ازدواج میکردن این انگار زبونش رو بسته بودن فکر کنم رفت پیش دعا نویس و بالاخره  سی سالگی ازدواج کرد گفته بودن یکی از خواستگارتان بختت رو بسته

شما به دعا اعتقاد دارید؟ ببین با چیزایی که گفتی من حدس میزنم براتون دعا شده باشه ، چون میگی به دلم ن ...

نه خیلی معتقدم نه خیلی بی اعتقاد ولی سر یه موضوع خیلی عجیب به یه نفر شک کردم و حس میکنم امکانش هست یه کاری کرده باشه راستش من حس هام اغلب اوقات درست از آب در میاد. ولی نمیدونم چیکار کنم بهم میگن اصلا سراغ دعا نویس نرو و .... پای اینارو به زندگیت باز نکن نمیدونم دیگه چیکار کنم چجوری میشه اگر دعایی هست باطل کنم ؟؟؟